Skip to main content

Plecare de la Kanal D. Prezentatoarea ştirilor de la prânz părăseşte echipa

 
Ilinca Obădescu Foto: arhiva personală
Ilinca Obădescu Foto: arhiva personală

Plecare de la Kanal D. O prezentatoare a ştirilor Kanal D pleacă din trust pentru a se ocupa de proiectele personale. Este vorba despre Ilinca Obădescu, gazda ştirilor de la ora 12.00. Jurnalista va mai fi la pupitrul ştirilor Kanal D până joi, 9 noiembrie, anunţă postul.

Publicitate

Ilinca Obădescu a intrat în echipa Kanal D în 2013, în calitate de reporter. A fost realizatoarea şi prezentatoarea rubricii „Ce faci în weekend?", din cadrul jurnalului de la Kanal D, şi a rubricii săptămânale „La psiholog", difuzată tot la ştiri, dar de la 12:00. 

Ilinca Obădescu:

 „Din data de 10 noiembrie începe un nou sezon din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru susţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp.

Îmi amintesc cu drag de prima zi în care am păşit în redacţia ştirilor, de multitudinea de materiale pe care le-am realizat în calitate de reporter, de cele 490 de ediţii ale emisiunii Ce faci în Weekend? şi de cei peste 3 ani de colaborare cu doctorul Cristian Andrei pentru rubrica La psiholog.

Imi va lipsi agitaţia din redacţia de ştiri, însă ştiu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea.”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus