Skip to main content

Pro TV lansează un nou show online. Un TikToker îl va prezenta

 
Dael Damsa, prezentatorul noii emisiuni „Do major, Maestre!”, de pe Pro TV Plus şi Voyo. Sursa foto: Facebook/Dael Damsa
Dael Damsa, prezentatorul noii emisiuni „Do major, Maestre!”, de pe Pro TV Plus şi Voyo. Sursa foto: Facebook/Dael Damsa
Pro TV îşi îndreaptă atenţia spre online. Săptămâna aceasta postul a anunţat încă o nouă producţie ce va fi difuzată doar online.
Publicitate
 
Doi noi emisiuni anunţate la distanţă de câteva zile. Ambele online.
 

Prima va începe mâine, 8 aprilie, şi va fi prezentată de Laura Culiţă. Se numeşte Conectat la România şi este de tip „how to“, cu informaţii utile, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Acum postul a anunţat lansarea unei alte emisiuni online, „o combinaţie între podcast, muzică şi challenge-uri pe stradă“, după cum o descrie chiar prezentatorul ei, Dael Damsa. 

Tânărul a devenit cunoscut după ce a pus versuri de manele pe ritmuri dance. Videoclipurile sale cu manele celebre cântate în engleză au devenit virale pe TikTok, drept pentru care va continua aceeaşi provocare şi pentru Pro TV.

Emisiunea sa muzicală se numeşte „Do major, Maestre!” şi poate fi urmărită pe VOYO şi pe Pro TV Plus. Prima ediţie a fost deja postată şi are o durată de 18 minute. Iar prima sa invitată este Dominique, o cântăreaţă de 23 de ani din Bucureşti.

Dael Damsa, despre noua sa emisiune, pentru protv.ro:

“În prima parte o să transform o manea celebră într-o piesă dance, pe stil american, apoi voi avea o invitată cu care voi povesti şi voi cânta. Voi pleca apoi de la studio să agăţ fete cu chitara.

În final, o să iau un hit internaţional la care voi face o variantă acustică în frumoasa noastră limba română”.

Dael Damsa a mai colaborat până acum cu mulţi artişti cunoscuţi printre care Andra şi Voltaj, Cleopatra Stratan, Otilia, Celia, Faydee, Nadir, Deepside Deejays sau Triplo Max.


Citeşte şi: Pro TV lansează o nouă emisiune online. Când începe şi despre ce va fi vorba

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Poate ca unele dintre aceste multiple emisiuni exclusiv online ale Pro-ului sa fie avansate spre TV.Poate pe Acasa,Pro Arena,Acasa Gold...Nu stiu cate ar face fata pe Pro TV,chiar si dimineata in weekend
  • Zervik Zervik
    Asta e nivel de educație

    Mai bine asta. Nu educatia de la Umor Sec sau Marinica Zero sau Bucatarii Zero.
  • Sabina Sabina
    Astăzi, vedetele PRO TV au filmat id-urile de Paște.
  • Radu Radu
    Un detaliu interesant. Se pare că Magda Pălimariu va prezenta una dintre producțiile care sunt în pregătire pentru Acasă! Ea nu se va mai întoarce la Vreme.
  • Mile Mile
    Asta e nivel de educație

Trimite un comentariu

sus