Skip to main content

Serialul Suleyman Magnificul se vede şi la Happy Channel. Plus alte două producţii care trec la număr mai mare de difuzare

 
Serialul Suleyman Magnificul se vede şi la Happy Channel. Plus alte două producţii care trec la număr mai mare de difuzare

Serialul Suleyman Magnificul, lansat acum mulţi ani de Kanal D, se vede din nou la TV. De data aceasta la postul Happy Channel, din portofoliul trustului Intact.

Publicitate

Televiziunea mai anunţă că două serialele care sunt deja pe post trec la un număr mai mare de difuzare. Este vorba despre Capcana iubirii (Esaret) şi Golden Boy (Yalı Çapkını).

Cele trei producţii sunt programate de luni până duminică, de la ora 20.00, începând din data de 29 ianuarie, la Happy Channel.

În ce zile se văd producţiile la TV?

1. În fiecare luni şi marţi, de la 20.00 va începe serialul Golden Boy, care îi are în rolurile principale pe Mert Ramazan Demir (Ferit) şi Afra Saraçoglu (Seyran).

Golden Boy a ajuns la episodul 55 în Turcia. Difuzat pe canalul turcesc Star TV, producţia a început în septembrie anul trecut şi se află încă în difuzare.

2. În continuare, miercuri, joi şi vineri, de la 20.00 va fi difuzat Capcana iubirii, cu protagoniştii Cenk Torun (Orhun) şi Mahassine Merabet (Hira).

Serialul Capcana iubirii a debutat în noiembrie 2022 în Turcia. Până în acest moment producţia a ajuns la episodul 259 şi este încă în difuzare la televiziunea Kanal 7.

3. Drama istorică Suleyman Magnificul se va vedea doar în weekend, tot de la 20.00. Serialul are 139 de episoade şi prezintă viaţa sultanului în Imperiul Otoman.

Producţia cu Halit Ergenc (sultanul Suleyman) şi Meryem Uzerli (Hurrem) a fost difuzat în trecut şi la Kanal D, în 2012.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus