Skip to main content

Click pentru femei, pe piaţă de vineri

 

01-coperta-click-femei-1-micAdevărul Holding lansează Click pentru femei, săptămânal al cărui prim număr va apărea vineri. Segmentul pe care îl vizează noua publicaţie este ocupat în prezent de Libertatea pentru femei, editată de Ringier şi de Femeia de azi (Sanoma Hearst).

Publicitate

Şase oameni din echipa de la Click pentru femei au lucrat anterior, la Libertatea pentru femei. Carmen Eberhat, director editorial al diviziei magazine Adevărul Holding a fost redactor-şef la Libertatea pentru femei. Delia Sabău, redactor-şef Click pentru femei, a ocupat poziţia de redactor-şef adjunct la publicaţia editată de Ringier.

Primele două numere din Click pentru femei se vor distribui împreună cu ziarul Click de vineri, care are un tiraj de 350.000 de exemplare. Ulterior, numărul de exemplare tipărite va fi de 200.000, urmând a se stabiliza în funcţie de cerinţele pieţei, după cum a declarat pentru paginademedia Carmen Eberhat. Conform Biroului Român de Audit al Tirajelor, Libertatea pentru femei a avut în primele luni 166.000 tiraj mediu pe apariţie, din care a vândut aproape 120.000. Femeia de azi a tipărit aproape 250.000 de exemplare pe număr şi a vândut peste 153.000.

Pe ce se bazează Click pentru femei când îşi propune acest tiraj?

„Considerăm că o să fim, ca grafică şi produs editorial, peste concurenţa noastră”, argumentează Carmen Eberhat. “În primul rând, avem coperţi mai groase decât hârtia de interior. Apoi, avem cadou, în fiecare număr, 8 pagini cu reţete, pe o hârtie de calitate superioară. Într-un număr viitor, vom oferi şi un biblioraft pentru acerastă colecţie”, a continuat ea.

Date tehnice: 44 de pagini, full color, plus un caiet de 8 pagini cu reţete culinare de colecţionat
Preţ: primele două numere, gratuit cu Click. Preţul ulterior: 0,99 lei
Public ţintă: femeile între 18 şi 65 de ani, interesate de familie şi serviciu, sănătate şi frumuseţe, întreţinerea casei şi bucătărie. În acelaşi timp, publicaţia se doreşte a fi un răspuns la aspiraţiile femeilor, cu informaţii despre vedetele şi evenimente mondene.

Click pentru femei va dezvolta şi o componentă online. Primele două numere vor fi disponibile complet pe site, urmând ca apoi doar o parte dintre articolele revistei să fie publicate şi pe varianta electronică.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu