Skip to main content

Raluca Moianu, de la Magic la Gold FM

 

Fostul Radio Total, transformat în Gold FM o va avea în poziţia de director de programe pe Raluca Moianu. Ea va realiza şi matinalul postului – “Gold morning”, împreună cu Johann Pohrib. Gold FM se poziţionează la concurenţă cu Romantic FM şi Smart FM.

Raluca Moianu are misiunea de a readuce în atenţie un post radio aflat în coada clasamentelor de audienţă. Până în primăvară, când a fost asumat oficial, Radio Total era “copilul nerecunoscut” al grupului Realitatea Caţavencu. Funcţiona în regim de avarie, cu investiţii minime. Total va fi relansat ca Gold FM luni, 27 octombrie.

“Este un radio Gold, care difuzează hituri din anii 60-90, oprindu-ne undeva prin anul 1993”, a declarat Moianu pentru paginademedia. “Pe această nişă, este aproape de Romantic şi de Smart FM, dar sigur că ţinteşte şi o parte din publicul Magic FM”, a continuat ea.

Ultima apariţie în FM a Ralucăi Moianu a fost la Magic FM, unde a realizat matinalul până în această vară. Anterior, a fost 11 ani director de programe la Radio Contact. Pe televiziune, a prezentat emisiunea “Iartă-mă”. Programul TV a avut success la TVR 1. Mutat la Romantica, emisiunea a fost scoasă din grilă în luna iulie.

Pe aceeaşi temă:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Yoda TV Yoda TV
    Alaturi de Liana Stanciu, Raluca Moianu a fost una dintre cele mai placute voci ale radioului romanesc. Vremurile s-au schimbat.

Trimite un comentariu

sus