Skip to main content

Revista presei media – 20 martie

 

Publicitate

Dan Diaconescu, pentru Gândul: “Sunt fericit. Acum câţiva ani, când spuneam că vreau să OTVizez România, unii mă înjurau, alţii spuneau că sunt nebun. Acum mi-am văzut visul cu ochii. Nu numai că alte posturi de televiziune au preluat reţeta, dar s-a ajuns atât de departe, încât Mihaela Rădulescu şi-a acuzat soţul că le-a OTVizat familia. Metoda mea se propagă în lanţ.

Alte citate din interviu:

  • „Ce mă nelinişteşte e că trebuie să inventez altceva.”
  • „Voi continua să mă joc cu minţile lor, voi născoci ceva foarte greu de copiat. Cu şi mai puţini bani.”
  • „Acum sunt fericit, nu mai suntem pe locul I la amenzi de la CNA, alţii ne servesc drept paratrăsnet. Antenele, care m-au copiat cel mai mult, sunt campioane.”
  • „Lumea uită că Becali şi Prigoană au apărut mai întâi la mine. Peste 10 ani, nimeni nu-şi va mai aminti cine a descoperit-o, de fapt, pe Magda Ciumac.”

Dan Diaconescu: „Mi-am văzut visul cu ochii. Am otevizat România. O mie de Magda Ciumac stau să apară”

Personajele exotice create în garsoniera lui Dan Diaconescu au sărit gardul, migrând în tot peisajul TV din România; televiziunile încasează milioane de euro speculând nebunia sinceră sau doar jucată a acestora. Gândul le trece în revistă: Magda Ciumac, Ogică, Alina Plugaru, Nikita, Naomi, Sexy Brăileanca.
Diaconescu a deschis cutia cu monştri: Magda Ciumac, Piticul porno,Sexy Brăileanca şi compania

 

Dispariţia grupului de publicitate Bigger a lăsat în urmă o gaură destul de mare în bugetele mai multor companii de pe piaţa media, cea mai afectată fiind însă Media Direction, divizia de media a grupului BBDO, scrie Business Standard. Laurenţiu Ionete, directorul Clir Media, regia care vinde Antenele, declară că şi el are de recuperat 400.000 de euro.
Dispariţia Bigger lasă găuri în conturile agenţiilor de media

Agenţia de publicitate Lowe&Partners va oferi sprijin logistic pentru crearea unei noi agenţii, la iniţiativa lui Ştefan Voloacă, fostul director de creaţie al grupului Bigger, mai notează Business Standard. "În virtutea unei relaţii construite în anii în care am lucrat împreună, Ştefan ne-a cerut sprijinul logistic în demersul de a-şi înfiinţa propria companie, sprijin pe care o să i-l acordăm pe o perioadă limitată şi într-o anumită măsură dezinteresat", spune Veronica Savanciuc, preşedinte Lowe&Parteners.
Voloacă îşi face agenţie cu sprijinul Lowe&Partners

TVR a cumpărat fără licitaţie servicii de telefonie mobilă de la Vodafone în valoare de 137.000 de dolari (fără TVA), iar Biroul de presă al TVR a declarat că s-a ales Vodafone pentru ca unii salariaţi să îşi păstreze numerele de telefon din această reţea, informează NewsIn, citat de Cotidianul. Oficialii TVR au motivat că au ales Vodafone pentru ca unii salariaţi să îşi păstreze numerele de telefon din această reţea, chiar dacă se lansase, între timp, serviciul de portabilitate.
TVR a cumpărat servicii Vodafone de 137.000 de dolari fără licitaţie

Opt perechi iau startul în cel de-al şaptelea sezon al show-ului “Dansez pentru tine”, printre concurenţi aflându-se şi celebrele Cheeky Girls, mai scrie Cotidianul. Marele premiu pus în joc: 60.000 de euro. Show-ul va avea un buget comparabil cu cel alocat anul trecut. Bugetul vehiculat, dar neconfirmat de producători, se învârte în jurul sumei de patru milioane de euro.
Dansând prin criză: 4 milioane de euro buget

Reprezentanţii Adevărul Holding au declarat că se află "în discuţii avansate" să preia licenţa pentru ediţia online a Forbes România, într-un contract separat faţă de varianta print, pe care deja o deţine, scrie Daily Business. "Nu ştim însă cât vor dura aceste negocieri şi câţi oameni se vor ocupa de ediţia online. Este încă prematur", a declarat Adrian Halpert, director editorial al Adevărul Holding.
Adevărul Holding, "în discuţii avansate" să preia licenţa online a Forbes România

Variantele pe internet ale publicaţiilor locale ajung până la 300.000 de vizitatori unici pe lună, analizează Adevărul. Site-urile publicaţiilor regionale au început să adune o audienţa serioasă, chiar dacă nu poate fi comparată cu cea a platformelor online şi a ziarelor naţionale. Publicaţia timişoreană Agenda.ro este liderul clasamentului, fiind accesată de 342.782 de vizitatori unici în luna februarie.
Ziarele locale ies online din anonimat

BBC va trebui să reducă bugetul cu 400 de milioane de lire sterline în următorii trei ani şi va mai disponibiliza încă 1.200 de angajaţi, a declarat directorul general Mark Thompson, citat de cotidianul britanic The Guardian şi preluat de Wall-Street.
BBC, concedieri şi reduceri masive de buget

Grupul de comunicare Aegis a anunţat că va concedia 780 de angajaţi, echivalentul a 5% din forţa de muncă, mai relatează Wall-Street. În România, grupul Aegis este prezent prin agenţiile Tempo Media şi Carat, pool-ul de media buying Aegis Media Central Services şi compania de cercetare de piaţă Synovate.
Aegis concediază 780 de angajaţi

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alexandra alexandra
    DD este pericol public!consider necesare legi care sa ne fereasca de asftel de Goebbels-i dezaxati care se afla in libertate si se 'joaca cu mintile oamenilor' vulnerabili!

Trimite un comentariu

sus