Skip to main content

Capatos, înlocuit pe vară cu serialul Heroes

 

NUP_100503_0444Antena 1 va difuza, din 6 iulie, primele 23 de episoade ale serialului american Heroes. Filmul va fi programat la ora 23.15, după ce Un show pacătos, emisiunea prezentată de Capatos, intră în vacanţa de vară.

Publicitate

În Statele Unite (unde Heroes a ajuns la seria a patra), serialul a fost un succes de audienţă încă de la lansare. Prima serie a avut o audienţă medie de 14,3 milioane de telespectatori, cu o pondere bună pe targetul comercial, cel între 18 şi 49 de ani.

Potenţialul de atragere a unui public tânăr a fost, de altfel, una din raţiunile pentru care serialului Heroes a fost programat de Antena 1 pe segmentul orar al lui Capatos.

Heroes este un serial despre oameni obişnuiţi, care, cu ocazia unor evenimente speciale, descoperă că au capacităţi paranormale.

Succesul filmului a fost peste aşteptări: Gameloft a lansat un joc Heroes pentru telefoanele mobile, NBC editează săptămânal o revistă cu personajele serialului, în mall-urile americane pot fi găsite şi păpuşi. În Statele Unite, telespectatorii pot propune producătorilor noi personaje şi, în funcţie de cât de bine le creează, există posibilitatea ca scenariştii să le dea viaţă în serial.

În 2007, Heroes a câştigat People’s Choice Award, la categoria Best New Drama, iar în 2008 a fost desemnat Cel mai bun program TV la premiile BAFTA.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu