Skip to main content

Fetele marinarului au adus 120.000 de euro la ultimul episod

 

fetele-marinaruluiUltimul episod din serialul Fetele marinarului a ţinut pe Antena 1 aproximativ 750.000 de telespectatori (6,4 rating), plasând postul pe primul loc joi seara. Pro TV s-a clasat pe locul secund, cu aproape 300.000 de persoane.

Publicitate

Estimările paginademedia.ro arată că ultimele două episoade ale telenovelei, difuzate aseară, au adus din publicitate aproximativ 120.000 de euro. Estimarea a fost făcută în funţie de numărul de GRP-uri (puncte de audienţă), cu alte cuvinte de audienţa reclamelor din calupuri.

Iată tabelul cu audienţele posturilor TV în intervalul 22.00-24.00, în care a fost programat actul final din Fetele marinarului:

    mii persoane   Rtg%  
1 Antena 1 740 6,4
2 Pro TV 295 2,6
3 OTV 247 2,1
4 Antena 3 209 1,8
5 Acasa 195 1,7
6 Realitatea TV 138 1,2
7 Kanal D 128 1,1
8 TVR 1 100 0,9
9 Prima TV 107 0,9
10 Antena 2 96 0,8

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • filmul a fost foarte interesant dar finalul a fost cam nepotrivit eu si pina azi asteptam poate va merge continuarea
 • asa este s-a terminat in aer .finalul a fost atunci cand cele trei fete ale lui Amza au intrat pe furis la el in casa si el le-a observat.atunci fetele au spus cine sunt si asta a fost finalul.cu totul nepotrivit cred eu pentru ca mai erau multe lucruri de facut adica cu Damian cu Livia cu Virginia oricum felicitari actorilor si regizorilor a fost un film superb
 • Vrem o continuare ,s-a terminat cam in aer daca s-a terminat joi ,acum cautam sa vad ce a fost la ultimu episod de vineri .Imi pare rau ca s-a terminat .Cel mai frumos film romanesc de tv .
 • ce final a fost asta....ca eu inca mai astept finalul cel mare....ce s-a intamplat cu CALIN...cu IRIS....cu LIVIA....toti au ramas...asa.....fara replica...
 • Adica joi a fost finalul?
  Si eu care eram suparata ca vineri nu am putut vedea finalul......

  S-a terminat in "aer" ca sa zic asa......
  Final deschis......Interesant

  Dar voiam mai mult ..... :(
 • mi-a placut extraordinar de mult acest serial dar sunt suparata ca nu am putut vedea chiar finalul din cauza unei pane de curent. imi venea sa innebunesc cand am vazut ca mai era doar un sfert de ora din film si s-a luat curentul. Sa-mi spuna si mie cineva va rog mult de tot cum s-a terminat???
 • mi-a placut la nebunie filmul,chiar uneori plekm mai devreme de la servici k sa vad filmul...antena 1 sunteti cei mai tari la ora actuala...tineti-o tot asa,Succes in continuare spre k o ne mai incantati si cu alte filme

Trimite un comentariu