Skip to main content

Mihaela Rădulescu, ultima emisiune din bani publici: 20.000 de euro de la oficialii judeţului Neamţ

 

mihaela-radulescu-32Ultima ediţie a emisiunii Duminica în familie va fi susţinută de Primăria Piatra Neamţ şi de Consiliul judeţean. Pentru că va avea loc în Piatra Neamţ, oraşul natal al vedetei, Primăria contribuie la producţia emisiunii Antenei 1 cu 7.500 de euro, iar alţi aproape 12.000 de euro vor veni de la bugetul judeţului, după cum scrie Evenimentul zilei AICI.

Publicitate

De ce ar da 20.000 de euro oficialii din Neamţ? Scopul asocierii cu Intact Production (cei care produc emisiunea) ar fi “promovarea turistică a zonei, cu materiale filmate la mănăstiri, rezervaţia de zimbri din Parcul Naţional Vânători, telescaunul, ştrandul, Curtea Domnească şi Turnul Ştefan cel Mare”.

Şedinţa în care a fost dicutată alocarea sumei pentru emisiunea din 21 iunie nu a fost lipsită de discuţii aprinse, notează EVZ. Din declaraţiile punctate de Evenimentul zilei se observă “apropierea” oficialilor de piaţa de publicitate şi de media. “Anul trecut, emisiunea avea 7.400-7.600 de telespectatori, iar acum numărul a scăzut la circa 2.000”, spune un consilier PSD. Emisiunea nu mai este în Top 20 al celor mai vizionate programe lunare, dar, potrivit datelor paginademedia.ro atrage săptămânal peste 350.000 detelespectatori.

Mihaela Rădulescu declară că banii sunt destinaţi exclusiv producţiei emisiunii. “Eu nu încasez niciun leu” , spune vedeta în Cancan.

Mihaela Rădulescu, pentru Cancan:

“Nu e decizia mea sub nici o formă – a fost o invitaţie din partea Primăriei. Banii vor acoperi cheltuielile de producţie, de releu, de transmisie în direct patru ore de acolo, vom plăti şi caza artiştii. Din banii Primăriei eu nu încasez niciodată niciun leu. Eu primesc acelaşi salariu pe care mi-l dă Antena, pentru munca mea, fie că o fac la Bucureşti, la Piatra Neamţ sau în Singapore”.

Articolul din EVZ, AICI.
Articolul din Cancan, AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • consumatormassmedia consumatormassmedia
    Nu mai e nimic de citit "mai departe". Massmedia din Romania este principalul si singurul vinovat pentru existenta, de 20 de ani, in societatea romaneasca, a unor asemenea stupide efemeride. Iar cind vine vorba de bani publici, trebuie taiate capete, nu umplute pagini intregi de inutile comentarii. Dar stim bine: mamaliga nu face POC!!!
  • Ionut Ionut
    Si-a cam luat nasul la purtare. Face asocieri de genul "Radulescu"-"Romania" .. cam urat din partea ei.

Trimite un comentariu

sus