Skip to main content

EXCLUSIV: Sorin Ovidiu Vîntu – Pierderile totale pe 2009 vor fi de 19 milioane de euro

 

vantu4După măsura reducerii salariilor, Realitatea Caţavencu aşteaptă pierderi mai mici decât cele estimate iniţial pentru acest an.

Publicitate

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat în exclusivitate pentru paginademedia.ro că pierderile până la sfârşitul anului, în urma scăderii salariilor, vor fi de 7 milioane de euro. Până acum, pe primele şase luni, Realitatea Caţavencu a avut pierderi de 12 milioane de euro.

Rezultatele măsurii se vor vedea mai bine anul viitor, când Vîntu aşteaptă pierderi mult mai mici.

Sorin Ovidiu Vîntu, în exclusivitate pentru paginademedia.ro:

“Estimăm o pierdere de şapte milioane de euro pentru următoarele şase luni, până la sfârşitul acestui an. Pentru tot anul viitor, ne aşteptăm la o pierdere de şapte milioane de euro, în condiţiile unei pieţe de publicitate la fel de slabe ca în acest an.”

Potrivit declaraţiilor lui Sorin Ovidiu Vîntu, Realitatea Caţavencu a înregistrat pierderi de 12 milioane de euro în primele luni din 2009.

Vor reveni salariile la nivelul de dinainte de ajustări?

Sorin Ovidiu Vîntu:

“Costurile sunt strâns legate de evoluţia pieţei de publicitate. Dacă piaţa va creşte, vor fi mărite şi salariile, proporţional. La început salariile mici, apoi cele mari”.

În urmă cu două săptămâni, înainte de măsurile managementului de astăzi, Sorin Ovidiu Vîntu declara pentru paginademedia.ro că se aşteaptă la pierderi de 25 de milioane de euro, în condiţiile scăderii pieţei de publicitate. Scăderea salariilor aduce o ajustare a pierderilor la 19 milioane de euro pentru anul 2009.

Citeşte şi:

Foto: Evenimentul zilei

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    cand aud de vantu... om de afaceri ? ma indoiesc...mai tot timpul sta prin tribunale si culmea...este mereu scos ca un om cinstit ! oare ?
  • Sandu Sandu
    Pai cum pierderile in urma scaderii salariilor? Poate trebuia sa scrieti despre economiile care se fac in urma acestei masuri. Asa, pierderi sunt in buzunarele angajatilor.
  • paul S paul S
    Vantu ar trebui sa locuiasca si sa manance pe banii statului. Nu ca in prezent ar fi altfel.
    Dar locul lui e la hotelul unde a mai petrecut o vacanta lunga in tinerete.
    Pe cat pariem ca intareste nea'Base statul si i-o face in maximum trei luni?
    E caraghios sa faci pe business-man-ul cand esti deja terminat si a mai ramas o chestiune de timp pana la o prabusire completa.

Trimite un comentariu

sus