Skip to main content

HotNews: Realitatea TV nu mai este sponsorul principal al Ligii 1

 

dumitru-dragomir-gsp2Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat pentru HotNews că din viitorul sezon competiţional prima ligă de fotbal din ţară nu se va mai numi Liga 1 Realitatea, înţelegerea dintre cele două părţi fiind ruptă de comun acord. În coada denumirii ar putea apărea numele unui producător de bere.

Publicitate

Responsabilii de comunicare ai Realitatea TV au confirmat pentru HotNews "încetarea de comun acord a contractului, măsură justificată prin criza economică".

Valoarea înţelegerii dintre cele doua părţi era de 1,2 milioane de euro pe an, iar la această sumă se adunau alte 10 procente după finalul fiecarui sezon, contractul semnându-se pentru o perioadă de 5 ani.

Detalii pe HotNews, AICI.

Foto: gsp

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cancan cancan
    bai nene, eu v-am zis si ieri,,, cat sa ajunga banii aia? au fost destule arogante si declaratii zgomotoase. de acum inainte, voi sa fiti sanatosi...

    @mihai management zici? glumesti, sunt niste baieti care nu mai stiu pe unde sa se intemeieze...
  • Mihai Mihai
    ce s-ar fi intampla daca ar fi castigat realitatea liga 1? s-a zbatut cat a putut sa muste si ea din fruct. de bine ce a muscat acum si-a bagat coada intre picioare. ce porcarie, ce mizerii, ce manageri... ma opresc aici, mi se face sila de asemenea oameni.

Trimite un comentariu

sus