Skip to main content

Divizie digitală Ringier la nivelul întregului grup internaţional

 

ringier-logo1Compania Ringier anunţă o nouă divizie specializată, la nivelul întregului grup internaţional – Ringier Digital. Decizia a fost luată ieri, la întâlnirea anuală de la Zurich a managentului din ţarile în care Ringier are operaţiuni.

Publicitate

În boardul companiei a fost creată poziţia CEO Ringier Digital (responsabil cu afacerile digitale), dar nu a fost desemnat încă noul membru al conducerii.

Noua divizie vine după ce, în urmă cu câteva săptămâni, Ringier şi-a redefinit strategia, cu accent pe online şi segmentul digital, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Comunicatul Ringier

Ringier creeaza o noua divizie la nivel de grup pentru activitatile digitale

Board-ul Executiv al Grupului va fi remodelat in linie cu noua directie strategica

Ringier isi reitereaza interesul fata de domeniul digital si isi redefineste structura in linie cu noua orientare. Christian Unger, CEO al Grupului Ringier, creeaza doua noi posturi in Board-ul Executiv: CEO Ringier Digital, responsabil de afacerile digitale, si CEO Ringier Europa Centrala, responsabil de activitatile desfasurate de Grup in Europa Centrala si de Est. Cei doi noi membri ai Board-ului Executiv al Grupului vor fi numiti pana la finele lunii noiembrie.

Ringier are ca obiectiv sa creasca puternic pe segmentul digital in urmatorii cinci ani. Ca o consecinta directa a acestei strategii, Ringier isi regandeste structura organizationala pentru a raspunde mai bine nevoilor de business din zona digitala si de tranzactionare prin intermediul internetului. Christian Unger a decis cooptarea in Boardul Executiv al Grupului a unui nou membru responsabil cu business-ul digital (CEO Ringier Digital). Se va infiinta de asemenea o noua divizie pentru Europa Centrala si de Est, care va subsuma operatiunile companiei din Ungaria, Romania, Republica Ceha, Slovacia, Serbia si Germania. Aceasta divizie va fi condusa de noul CEO Europa Centrala, care urmeaza a fi desemnat in viitorul apropiat.

Aceste schimbari au fost comunicate ieri, la intalnirea anuala din Zurich, la care participa top management-ul din toate tarile unde Ringier are operatiuni. Board-ul Executiv al Ringier AG, condus de Christian Unger in calitate de CEO, este format din Samuel Hügli, CFO, Thomas Trüb, CEO Ringier Asia/New Markets, Marc Walder, CEO Ringier Switzerland si Marco Castellaneta, CCO. Conducatorii nou infiintatelor divizii vor fi numiti si comunicati pana la finele lunii noiembrie.

Ringier este un grup mass-media multinational – 8000 de angajati din 10 tari produc ziare, reviste, platforme web si mobile, programe TV si radio. Pe piata din Elvetia, unde grupul isi are radacinile, Ringier a realizat cu circa 3500 de angajati o cifra de afaceri de 939 milioane de franci elvetieni. Ringier, infiintata in 1833, este condusa de cinci generatii ca afacere de familie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus