Skip to main content

Ringier lansează luni portalul pentru femei unica.ro

 

Site-ul revistei Unica (editată de Ringier) s-a transformat într-un portal pentru femei, ce va fi lansat săptămâna viitoare, luni.

Publicitate

Portalul va funcţiona cu o redacţie de 12 oameni şi este coordonat de Andreea Georgescu, fost content manager la site-ul revistei Diva.

Potrivit unei comunicări interne Ringier (pe care o găsiţi mai jos) la proiectul portalului se lucrează încă din primăvară, iar lansarea de luni va fi însoţită de o campanie pe online, prin şi outdoor.

Deocamdată, site-ul poate fi accesat în versiunea beta, AICI.

Din comunicarea internă a Ringier:

„Este unul din proiectele majore ale Diviziei Online. Se lucrează la el din aprilie-mai. Nu se vrea o simpla prezenţă în online a revistei Unica. Mai degrabă preia un nume care s-a impus cu eleganţă pe segmentul pe care îl vizează şi portalul.

O echipă dedicată de 12 redactori va actualiza zilnic (chiar şi pe parcursul week-end-ului) portalul al carui obiectiv este să devină referinţă în segmentul pe care îl vizează – femeile.

unica.ro îşi propune să se diferenţieze de concurenţă prin actualitatea materialelor, dar şi prin faptul că echipa editorială va produce conţinut adaptat femeilor din România – ceea ce de altfel reprezintă şi unul din diferenţiatorii puternici ai revistei.

Un indicator important prin care echipa doreşte să evalueze succesul site-ului este construirea unei comunităţi cât mai mari şi cât mai active. De aceea, schema organizaţională include un coordonator al acestei secţiuni, precum şi doi moderatori. Pentru a stimula creşterea pe forum şi comunitate, unica.ro a creat un sistem de recompensare prin puncte de reputaţie care pot fi convertite în premii.

Lansarea oficială va avea loc luni, 26 octombrie şi va fi însoţită de o campanie de promovare desfăşurată în online, print şi outdoor. Pilonul promovării este constituit de un concurs dotat cu premii numeroase (cel puţin un premiu pe oră şi un premiu în valoare de 10.000 lei pe lună) care se va desfăşura pe parcursul a două luni. Utilizatoarele portalului sunt invitate să trimita fotografii cu tot ceea ce iubesc.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus