Skip to main content

Fondatorul hi5, Ramu Yalamanchi, a venit la lansarea ARBOsocial

 

hi5Ramu Yalamanchi, fondatorul hi5 a venit să susțină lansarea ARBOsocial, departamentul dedicat rețelelor sociale al diviziei de media online ARBOinteractive. Fondatorul hi5, unul dintre inițiatorii platformelor sociale din lume, a venit în România pentru a cunoaște țara în care peste 80% dintre cetățenii cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani sunt activi pe site-ul său.

Foto: Vali Petcu

Publicitate

ARBOinteractive vinde, în exclusivitate, de doi ani de zile, publicitate pentru hi5, pe piața din România.

Ce își propune ARBOinteractive prin nou departament creat?

În primă fază, ARBOsocial își propune să ofere consultanță agențiilor și oamenilor de marketing cu privire la potențialul de comunicare și de plasare a publicității în rețelele sociale.

Dan Huțanu, Manager ARBOsocial:

"Obiectivul nostru este să oferim agențiilor și marketerilor uneltele potrivite pentru a exploate la maximum potențialul social media, cum ar fi crearea de profile, utilizarea componentelor virale precum și gestionarea comunității ce se formează în jurul brandului".

Noul serviciu creat nu este dedicat în exclusivitate platformei de socializare hi5. "Nu simțim nevoia să reprezentăm în mod exclusiv pe cineva, suntem deschiși la orice parteneriat asemănător celui cu hi5", a spus Călin Rotăruș, directorul ARBOinteractive.

Avantajele comunicării comerciale prin intermediul platfomelor sociale:

  • public foarte bine targetat
  • un mediu neaglomerat încă de reclame
  • modalități noi de comunicare

Perspective ARBOsocial

Călin Rotăruș, directorul ARBOinteractive, a declarat că se așteaptă ca în 2-3 ani hi5 să acopere 10-15 % din totalul pieței de publicitate din România iar, ARBOinteractive să atragă un share de 75% din bugetele de publicitate destinate rețelelor sociale.

Despre ARBOinteractive

ARBOinteractive este prezent de peste 8 ani pe piața de online din România, inițial ca departament al ARBOmedia, iar din mai 2008 ca și companie separată. ARBOinteractive România este deținută de compania elvețiană Goldbach. Compania gestionează în prezent spațiul publicitar a peste 150 de site-uri.

Despre Hi5

Fondată în 2003, rețeaua socială hi5.com este printre 20 cele mai mari website-uri din lume. Site-ul este disponibil în 50 de limbi. În România, conform ciferlor făcute publice de SATI, în luna octombrie 2009, hi5 este website-ul cu cel mai mare număr de vizitatori unici. De asemenea, rețeaua socială este lider de piață în peste 26 de țări de pe patru continente.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu