Skip to main content

Site-urile Vodafone, împărţite între Splendid Interactive şi Intact

 

Regia de publicitate Splendid Interactive are în portofoliu, din noiembrie, toate canalele de publicitate ale companiei Vodafone România. Mai precis, site-urile vodafone.ro, youthsms.ro, serviciul Vodafone live şi publicitatea prin SMS şi MMS.

Publicitate

Până în prezent, site-urile Vodafone erau administrate în exclusivitate de Intact Interactive, iar Splendid avea partea de SMS şi MMS. După această mutare, site-urile vodafone.ro şi youthsms.ro vor fi vândute atât de Splendid, cât şi de Intact.

Splendid Interactive reprezintă, în prezent, peste 50 de site-uri, printre care libertatea.ro, capital.ro, disney.ro şi paginademedia.ro.

Detalii, în comunicatul de mai jos:

Splendid Interactive reprezintă serviciile de publicitate online şi internet mobil ale Vodafone România

Începând din noiembrie 2009, Splendid Interactive îşi consolidează portofoliul prin reprezentarea tuturor celor sapte canale de advertising ale operatorului de telefonie mobilă Vodafone pe piaţa serviciilor pe publicitate pe mobil.

Pe lângă serviciile de publicitate prin SMS (SMS Insert si Push SMS) şi MMS (Push MMS), precum şi flyere ataşate în factura de telefon, Splendid Interactive şi-a întregit portofoliul prin reprezentarea la vânzare a site-urilor www.vodafone.ro şi www.youthsms.ro cât şi inserarea de bannere în portalul mobil Vodafone Live!

Serviciul de mobile advertising oferă posibilitatea de a transmite mesaje comerciale şi conţinut personalizat clienţilor Vodafone, permiţând selectarea precisă a audienţei în funcţie de criterii de segmentare actualizate frecvent, alegerea momentului expunerii la mesaj şi opţiunea de a realiza campanii interactive cu răspuns în timp real.

Comunicarea targetată pe telefonul mobil a devenit un element important în construirea campaniilor, iar începând din luna noiembrie, Splendid Interactive oferă servicii integrate de comunicare prin toate canalele pe care Vodafone le pune la dispoziţia clienţilor, sub egida AdPlus. Suntem bucuroşi să putem pune umărul la dezvoltarea pieţei pe acest nou segment care oferă eficienţă, rezultate măsurabile şi maximizate.Cristi Marinescu, Executive Director, Splendid Interactive.

Vodafone a pornit la drum în 2008 cu planuri ambiţioase pentru aceste noi canale de marketing mobil şi online şi va continua să învestească în produsele şi serviciile oferite, atât din punct de vedere tehnologic cât şi pentru diversificarea ofertelor din portofoliu. Sperăm să impulsionăm acest nou segment de business prin noul nostru parteneriat” a spus Horaţiu Dimulescu, Manager Mobile Advertising, Vodafone România.

Parte a Splendid Media Group, Splendid Interactive este o companie specializată în vânzarea de spaţiu publicitar online. Pe lângă divizia de mobile advertising ce reprezintă serviciile Vodafone pe piaţa de publicitate, Splendid Interactive administrează în prezent peste 50 de site-uri precum: libertatea.ro, capital.ro, disney.ro, paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus