Skip to main content

Antena 3 a furat startul: exit-poll-urile la ora 20.59

 

Posturile de ştiri nu au avut răbdare cu prezentarea rezultatelor exit-poll-urilor. Înainte de ora 21.00, Realitatea TV difuza două procente 52% - 48%, fără a le atribui candidaţilor. La Antena 3, discursurile invitaţilor lăsau să se înţeleagă că Mircea Geoană are un avans în faţa lui Traian Băsescu.

Publicitate

Antena 3 a difuzat însă datele sondajelor cu un minut înainte de ora legală. După cum se vede în imaginea de mai jos (foto: paginademedia.ro), procentele au fost difuzate la ora 20.59.

antena-3-exit-poll

(click pentru a mări)

Rezultatele exit-poll-urilor au fost difuzate, la ora 21.00, de TVR 1, Antena 1, Pro TV, Realitatea TV, Antena 3, B1 TV, OTV şi Prima TV.

tvr-1

(click pentru a mări)

TVR 1 a pus faţă în faţă atât sondajul CURS, făcut la comanda postului public, cât şi celelalte exit-poll-uri, după cum se vede în imaginea de mai jos (foto: paginademedia.ro)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cata nesimtire pe televiziuni. Au aratat doar discursul lui geoana, si ce a zis basescu a fost scos.
    Am adormit suparat deoarece credeam ca geoana e presedinte.
    Nu o sa pateasca nimic deoarece sunt oameni care au foarte multi bani. Doar ca nu e frumos si moral ceea ce au facut.
  • @regrete: presupun că doreşti ca Antenei să i se ridice licenţa c-a furat starul.
  • oricum lumea se astepta de la antene sa fac chestia asta. antenele fura si in fiecare startul stirilor importante si alte furaciuni, deh psd style
  • Nu domle,exista o regula ,femeile care au o sarcina ,sa treaca in fatza.Si cum Gabi Firea a avut o sarcina de 9 luni care se numeste "Geoana presedinte"......Ghinionul ei este ca nu era sarcina.Era balonare de la gaze,fumuri.
  • eu cred ca o solutie minunata ar fi suspendarea emisiei pentru o zi. acolo pierderi, nu un rahat de amenda. antenele fac de rusine presa. ma bucur ca base le-a dat-o.

Trimite un comentariu

sus