Skip to main content

Revista presei media – 11 decembrie

 

Publicitate

cornel-nistorescu-21Ziarul Cotidianul, în editarea căruia grupul Realitatea Caţavencu a anunţat că nu se va mai implica de la 1 ianuarie 2010, pare să fi găsit o soluţie să nu se închidă. Directorul Diviziei Quality a grupului, Mihnea Vasiliu, a declarat joi pentru HotNews că "am găsit o soluţie, sunt negocieri". La rândul său, redactorul-şef al publicatiei, Oana Stănciulescu, a spus pentru HotNews: "confirm că ziarul nu se închide. Restul informaţilor, cine este investitorul, cât va prelua, vi le poate oferi doar Cornel Nistorescu". Directorul ziarului a refuzat să discute cu HotNews.
Redactorul-şef Cotidianul: ziarul "nu se închide"

După ce mai mulţi ani a susţinut artificial pe piaţă publicaţiile grupului, Vîntu caută să-şi „vindece“ afacerea concentrându-se pe mediile electronice. Măsura radicală a lui Sorin Ovidiu Vîntu de a renunţa la investiţiile în presa scrisă este privită ca o consecinţă naturală a strategiei sale de business. Unde a greşit? Se întreabă Adevărul la începutul unei analize despre evoluţia afaceristului Sorin Ovidiu Vîntu pe piaţa de media.
Trustul Realitatea, „ciuruit“ de Vîntu

Metro Group Advertising România a ales Universal McCann România să administreze, începand cu ianuarie 2010, contul de media pentru cele două linii de vănzare Metro Cash&Carry şi Real - Hypermarket. Aceasta va opera pentru cele două linii de business menţionate servicii de consulţantă media, media planning, media buying, strategie şi cercetare, informează HotNews, Financiarul şi site-ul IAA.
Hotnews: Universal McCann a caştigat contul Metro Group Advertising
Financiarul: Universal McCann câştigă contul Metro
IAA: Universal McCann câştigă licitaţia organizată de Metro Group Advertising

Contrar tendinţei actuale de orientare către produsele mai ieftine şi de reducere a cheltuielilor, majoritatea revistelor glossy pentru femei au reuşit în lunile de vară să atragă mai mulţi cumpărători decât în prima parte a anului, indică o analiză facută de Business Standard. Analiza a fost realizată după cele mai recente date de vânzări publicate de BRAT.
Experienţa primelor luni de criză a săltat vânzările revistelor glossy

Lachlan Murdoch, fiul cel mare al lui Rupert Murdoch, şi-a vândut restul de acţiuni fără drept de vot pe care le deţinea la News Corp. Pentru fiecare dintre cele 2,3 milioane de acţiuni clasa A acesta a primit 12,29 dolari, scrie Business Standard, care citează Wall Street Journal.
Lachlan Murdoch vinde acţiunile News Corp.

Lefurile de peste 150.000 de lire pe an, încasate de şefii de la BBC, sunt exagerate, spune fostul director general, Greg Dyke, scrie Adevărul, care citează cotidianul britanic Times, în ediţia sa online.
Şefii BBC încasează salarii exagerate, de peste 150.000 de lire pe an, susţine un fost director

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus