Skip to main content

Dragoş Gurăroşie, fost director executiv al F5, în echipa de management Metropotam Group

 

dragos-gurarosieFostul director executiv al regiei de publicitate F 5x-media, Dragoş Gurăroşie este, din ianuarie, Business Director al Metropotam Group, care reuneşte companiile Fourhooks, Krogos Software şi Knopad Software.

Publicitate

Dragoş Gurăroşie:

"Mi-am început viaţa profesională la PrimaTV, în 2000, unde am crescut de la junior account executive până la senior account manager şi apoi am ajuns sales manager la Radiostar, fostul Uniplus şi actualul Magic FM. A urmat o perioadă interesantă la National Geographic Channel, întoarcerea la Prima TV ca non spot manager, pentru ca apoi sa ajung new media manager, tot la Prima TV. De aici am plecat la F5 unde am fost director executiv al F5x-media. Asta foarte pe scurt."

Detalii, în comunicatul de mai jos:

Incepand cu luna ianuarie 2010, Metropotam Group isi intareste echipa prin cooptarea lui Dragos Gurarosie in calitate de Business Director al grupului format din Fourhooks, Krogos Software si Knopad Software.

Cu o experienta de peste 9 ani in media si new media, Dragos Gurarosie va fi responsabil cu identificarea si dezvoltarea oportunitatilor de business pentru cele trei companii din grup, in linie cu strategia pe termen lung si cea pentru anul in curs. Parte din top management, el va lucra indeaproape cu Dragos Novac - Krogos, Knopad - si Mihaela Barsan - FourHooks.

"Mi-am început viaţa profesională la PrimaTV, în 2000, unde am crescut de la junior account executive până la senior account manager şi apoi am ajuns sales manager la Radiostar, fostul Uniplus şi actualul Magic FM. A urmat o perioadă interesantă la National Geographic Channel, întoarcerea la Prima TV ca non spot manager, pentru ca apoi sa ajung new media manager, tot la Prima TV. De aici am plecat la F5 unde am fost director executiv al F5x-media. Asta foarte pe scurt. Au fost primul product placement din istoria TV din Romania, primul proiect cross media de pe piata, prima campanie pan-europeana vanduta din Romania, au fost multe si au fost frumoase. Dar ce e mai frumos de acum incolo cred ca vine. O sa fie mult de munca si multe concerte in 2010, chiar o sa fie fun!" - Dragos Gurarosie.

"Venirea unui al treilea Dragos in echipa ma bucura si reprezinta un semn ca 2010 incepe sub auspicii foarte bune. Gurarosie este un tip profesionist, cu experienta solida de business si cred ca va contribui din plin la ce ne-am propus sa facem in anii care vin. Pentru noi a fost un pas natural si firesc de a intari echipa cu un om de valoare, senior, mai ales ca Dragos are o mare afinitate cu oamenii din echipa, principiile si valorile dupa care ne ghidam" - a declarat Dragos Novac.

Metropotam Group este un grup de companii ce ofera solutii integrate de dezvoltare de software, marketing si comunicare de proiecte online, combinand profesionisti in programare, jurnalism, management de servicii online, strategie si comunicare de brand.

Grupul incorporeaza o platforma integrata de servicii online si mobile din care fac parte metropotam.ro, urbanbite.ro, coolio.ro, 100eyes.ro si aplicatia de mobil Urbee sub managementul Knopad Software, un incubator de de proiecte speciale de dezvoltare prin Krogos Software Development si agentia de comunicare FourHooks, desemnata Agentia Anului in cadrul festivalului Internetics 2009. Printre proiectele notabile ale FourHooks in anul anterior se numara executiile speciale online Internet Explorer 8 din cadrul RoBlogFest, Metropotam Interbelic - Timisoreana, Luna Discovery pe Metropotam sau campania de promovare DesignMyLaptop pentru Maguay.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus