Skip to main content

Paginademedia.ro a depăşit două milioane de afişări

 

Paginademedia.ro a depăşit două milioane de afişări, de la lansarea site-ului, în urmă cu un an şi trei luni. Conform site-ului de monitorizare Histats.com, instalat în ziua lansării site-ului, pragul de două milioane de afişări a fost atins sâmbătă.

Publicitate

Primul milion de afişări a fost înregistrat la mijlocul lunii august a anului trecut.

Potrivit trafic.ro, Paginademedia.ro se află pe locul 55 la Categoria Ştiri/Massmedia:

trafic-2-mil-afisari-bun

(click pentru a mări)

Conform trafic.ro, numai în luna ianuarie, paginademedia.ro a înregistrat 241.000 de afişări de la peste 62.000 de vizitatori unici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • felicitari, iti tin pumnii strans, stiu cat de greu eu, accesez zilnic si fac afisari pt ca am ce citi!

    Numai bine, sincere felicitari!
  • Ce treaba are performanta proiectului tau - pentru care meriti felicitari - cu "Somerii de la Ziua"?
  • Draga Petrisor,

    Desi ne-a fost impusa la un moment dat o linie editoriala impotriva presedintelui Basescu, majoritatea jurnalistilor de la ZIUA l-a considerat si-l considera un veritabil om de dreapta, un luptator impotriva comunismului si singurul care poate scoate Romania din situatia dramatica in care s-a aflat. Ceea ce s-a intamplat salariatilor de la ZIUA, care au aflat de pe bloguri ca ziarul si-a cerut insolventa este de neadmis intr-o tara cu adevarat democratica. Legea este stramba pentru cei care au un singur job in presa, drepturile de autor trebuie sa fie considerate asemeni celor de pe cartea de munca. O suta de oameni au ramas pe drumuri, in plina criza cu salariile neplatite de 3 luni, iar unica speranta ce ne ramane e ajutorul presedintelui Basescu. Doar el poate invinge mogulii!

Trimite un comentariu

sus