Skip to main content

PSD o vrea pe Andreea Creţulescu la TVR

 

andreea-cretulescuÎn condiţiile în care e tot mai sigur faptul că raportul TVR pe anul 2009 nu va trece de Parlament, partidele se gândesc deja la oamenii pe care îi vor propune pentru Consiliul de Administraţie. Printre aceştia se numără şi Andreea Creţulescu, în calitate de reprezentant al PSD, scrie ImpactNews.

Publicitate

O astfel de nominalizare nu surprinde pe nimeni, mai notează ImpactNews, în condiţiile în care fosta moderatoare de la Realitatea TV a lucrat în timpul campaniei prezidenţiale pentru social-democraţi.

Cât o priveşte pe Andreea Creţulescu, la această oră ea se află în Moldova, unde a coordonat pregătirile de lansare a noii televiziuni patronate de Sorin Ovidiu Vîntu, Publika TV.

Articolul complet, pe ImpactNews, AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Andreea(PSD) Cretulescu cum ti-ai permis aseara in emisiunea pe care o mderezi sa il faci mincinos pe domunul Vasile Blaga,iar pe Poanta( VICTOR PONTA) ii dadeai dreptate in tot ceea ce face si ce spune cind el este cel mai mare mincinos.Pe tine nu te-a invatat nimeni ca trebuie sa respespecti lumea mai ales invitati care ii inviti in emisiune si nu le dai voie sa vorbeasca pe tine te interesa alt subiect ,nu adevarul pe cae ti-l spunea domnul Blaga,adica vilele lui Dragnea si Videanu.
    De ce insisteai pe vila lui Videanu ,iar pe a lui Draghea o aratai in ceata? Noi te intelegem ca esti de partea PSD ,dar emisiunea trebuie moderata in asa fel incit lumea sa nu isi dea seama de partea cui esti tu.
  • Narinioana Narinioana
    marin are dreptate cind spune ca ne-am saturat de ea la realitatea,este o moderatoare increzuta,nesuferita mu stim cum de o mai tin astia la realitatea si nu o dau afara.Andreea Cretulescu esti inginfata moderatoare din toate televiziunile .
  • Narin Narin
    Nu o vrem si la TVR sintem satui de ea ca o vedem la realitatea in fiecare seara.
    Mai bine sa o dea afara si de la realitatea tv.
    Am o intrebare - unde este doamna Adriana Nedelea ?Nu am mai vazut-o de mult ,era o draguta stia cum sa vorbeasca cu fiecare invitat.
  • sorin sorin
    tvr e un post civilizat, bun, cu stiri cat de cat echidistante si cu filmele cele mai bune, serioase. singura televiziune care mai face cultura in tara asta.
  • cocu cocu
    dar oare treaba mai face cineva in tvr ul ala?
    si pdl o sa puna un expirat sau nebun,istyeric la conducerea tvr!misto!
  • geo geo
    uuups, chiar mi se facu dor de nesuferita de cretuleasca!!! se dadu cu pesedeuu in campania electorala, nu imi vine sa cred, ea dura care le inchidea gura!!!
  • Jimmy Hoffa Jimmy Hoffa
    Doamne, Dumnezeule...
  • Insider Insider
    TVR nu plateste cat vrea el, bai, oameni buni. Plateste cat vor politicienii, nu va e clar?

    Nu va ganditi ca NIMENI nu a reusit sa-i dea afara gramada de oameni care taie frunza la iepuri in institutia aia? Nici macar Nicolau, in plina era Nastase?

    Bah, in timpu' verii, uitati-va in curte sa vedeti cum joaca aia ping-pong, bah. Mai mult, sa vedeti cati spectatori au...
  • io io
    pai daca reuters a cerut falimentul RTV-NEWSIN(parca asa o cheama..., o fi platind mai bine tvrul
  • ANXIETATEA ANXIETATEA
    pai,parca spunea ca dupa ce vine din moldova,o sa aiba iarasi emisiune la realitatea.Sa plateasca tvr-ul ,chiar si functiile de conducere,mai bine ca vantu?

Trimite un comentariu

sus