Skip to main content

Vîntu ajunge cu Zoom TV în Franţa

 

Trustul lui Sorin Ovidiu Vîntu exportă în Franţa modelul de business Monopoly Media, care controlează Zoom, reţeaua de televiziune cu circuit închis din România.

Publicitate

Compania Monopoly Media, parte a grupului Realitatea-Caţavencu, a semnat mai multe contracte cu parteneri francezi care îi vor permite să instaleze aproape 3.000 de ecrane în diferite spaţii din Paris, precum patiserii, braserii sau bănci.

 Conţinutul editorial care va rula aici este furnizat de Realitatea TV şi de Monopoly Media.

Gabriel Faflei, Director General Monopoly Media:

"Dezvoltarea Monopoly în afara României s-a aflat pe agenda noastră încă de la început. Faptul că Monopoly a fost aleasă să dezvolte aceaste reţele în Paris a demonstrat că ceea ce am construit în România în ultimii 4 ani reprezintă un model de business care poate fi replicat cu success în alte ţări, dar şi faptul că apartenenţa la un Grup de presă precum Realitatea-Caţavencu este extrem de importantă."

Decizia de a extinde aceasta reţea în Franţa este o urmare firească a strategiei de dezvoltare cu precădere a mediei electronice.

Renunţarea la operaţiunile de print a permis Grupului Realitatea-Caţavencu să aloce resurse suplimentare acestui tip de afacere.

Despre Monopoly Media:

Monopoly Media deţine o reţea, sub marca ZOOM, de aproape 4.000 de ecrane în peste 30 de oraşe din România. Acestea sunt situate în zone cu trafic intens de persoane: hypermarket-uri, staţii de metrou, aeroporturi, restaurante, clinici medicale şi altele. ZOOM este una dintre cele mai mari reţele de televiziuni cu circuit închis din Europa.

Carmen Andronache

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • panaatat panaatat
    domnu' manageru' s-a explodat toate circuitele, domnu'. daca are vulpe treaba cu asta eu sunt proprietar la sex.com. in plus toata lumea stie ca vantu, ca si alte mogule, este o neputincioasa. asa se face ca intr-o zi l-a chemat D-zeu la el si i-a zis: "io ti-am umplut apartamentu' cu bani. acuma tu sa nu-i dai afara ca le e frig si moare." si vantu, cum e el neputicios, n-a dat banii afara si a ajuns bogat. dar din cand in cand ii mai cere ajutor lui vulpe si asa averea se mai consuma dreacu. firesc, doar n-o sa te sufoci toata viata intr-un apartament plin cu bani, nu?
    de fapt contractele s-au semnat din vara si a doua tara in care s-ar implementa dracia ar fi una falimentara dar cu mult uzo
    atat
  • Carcotitorul de la coltul strazii Carcotitorul de la coltul strazii
    @ manageru electronic - nu este, domnule, coada hulpii responsabila de treaba asta. Daca era sa exporte ceva biznis, se facea catre londra. Ca doar de acolo si-a tras seva geniului manageresc. Si s-ar simti dator sa dea un parandarat. Ca sa le arate lu al'de sir, aia, ca scoala biznisului vietii romanesti o spank la ass pe aia englezeasca.
  • dan dan
    asa da.sa producem ceva si sa exportam.de data asta,jos palaria vantu!
  • paul S paul S
    Singurul lucru bun pe care l-a facut vantu in viata lui.
    Uite una dintre putinele firme detinute de un roman care reuseste ca faca bani in strainezia!
    Bravo vantule!
  • Victor Roncea Victor Roncea
    Sper sa-l exporte cu succes si pe Bogdan Chirieac. Poate asa scapam de el :)
  • manageru electronic manageru electronic
    asta e o realizare a lui vulpe din functia de manager international plenipotential. sa dam cezarului ce e al cezarului. si chiar mai mult decit atit.

Trimite un comentariu

sus