Skip to main content

OFICIAL: Dinu Patriciu – preşedinte, fiul vitreg, adjunct, Peter Imre, director general la Adevărul Holding

 

Adevărul Holding anunţă într-un comunicat noua conducere a grupului, după evenimentele agitate de aseară:

Publicitate

dinu-patriciu3Dinu Patriciu - preşedinte

Peter Imre – director general


Andrei Ştefan (fiul vitreg al lui Patriciu) – director general adjunct

Comunicatul conţine şi o declaraţie a lui Dinu Patriciu:

Adevărul Holding s-a dezvoltat pe baza valorilor democraţiei, libertăţii şi informării obiective a cititorilor, fără a fi implicat politic. În acest spirit îşi va continua activitatea şi în viitor”.

Comunicatul, mai jos:

DE AZI, PETER IMRE ESTE NOUL DIRECTOR GENERAL ADEVARUL HOLDING

BUCURESTI, 1 APRILIE 2010 - In cursul zilei de ieri, domnul Razvan Corneteanu si-a anuntat decizia de a-si continua cariera in afara Trustului Adevarul, din motive personale. Razvan Corneteanu a avut un rol important in dezvoltarea Trustului Adevarul din 2006, cand a venit la conducerea acestuia.

Razvan paraseste Trustul cu multumirile noastre, dorindu-i o cariera de succes si ganduri alese pentru el si familia lui”, a declarat Dinu Patriciu, Presedintele Trustului Adevarul.

Incepand de astazi, Adevarul Holding are o noua conducere. Astfel, conducerea trustului este asigurata de Dinu Patriciu – Presedinte, Peter Imre – Director General, Andrei Stefan – Director General Adjunct.

Adevarul Holding s-a dezvoltat pe baza valorilor democratiei, libertatii si informarii obiective a cititorilor, fara a fi implicat politic. In acest spirit isi va continua activitatea si in viitor”, a mai declarat Dinu Patriciu.

Adevarul este un cotidian central de traditie infiintat in 1888 de catre cunoscutul ziarist Alexandru Beldiman. Dinu Patriciu a cumparat publicatia in anul 2006, cand a si infiintat Trustul Adevarul care editeaza publicatiile Adevarul si Adevarul de Seara, Forbes, Foreign Policy Romania, Historia, Dilema veche, Dilemateca, familia cotidianului Click (Click, Click pentru femei, Click Pofta Buna!, Click Sanatate), cotidianul Blik in Ucraina si revista Ok! in Romania.

Peter Imre si-a inceput cariera in 1985 la Hertz Rent-A-Car Budapesta. In perioada 1988 – 1993 a fost consultant de marketing pentru Phillip Morris, iar in perioada 1993 – 1998 a detinut diverse functii de conducere in cadrul Kraft Jacobs Suchard Austria si Romania, inclusiv cea de Director General Interimar al Kraft Jacobs Suchard. In 1998 a devenit Director Corporate Affairs Phillip Morris pentru Romania si Bulgaria, functie pe care a detinut-o pana in 2009. Din anul 2000, Peter Imre a fost membru al Clubului Roman de Presa, iar in perioada 2002-2003 a fost membru al Consiliului Director al Camerei de Comert Americane si Vicepresedinte al Asociatiei pentru Promovarea Tinerilor.

Andrei Stefan a absolvit Dreptul in Romania si are un MBA obtinut la Universitatea Rice din Houston, SUA, a condus Divizia de distributie si retail a companiei Dyneff din Franta (membra a Grupului Rompetrol) si apoi Casa de brokeraj Fairwind Securities.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    vad ca baietii au CV interesante. sa vedem cum se transpun si in afacerile din presa.

Trimite un comentariu

sus