Skip to main content

Petreanu, Adelin Petrișor, Moise Guran şi Prelipceanu, editorialişti la Telenews

 

petreanuAdelin Petrisor, Laura ChiriacCosmin Prelipceanu, Vlad Petreanu, Moise Guran și Luca Niculescu sunt câțiva dintre jurnaliștii care vor semna editoriale pe site-ul primei televiziune de știri pentru telefonul mobil din România, Telenews.ro.

Publicitate

Site-ul menționat mai sus găzduiește deja câteva articole de opinie semnate de jurnaliștii Adelin Petrișor (unul chiar de astăzi) și Laura Chiriac.

Principalul program al Telenews este, potrivit reprezentanților postului, Jurnalul de la ora 20.00, prezentat de Nicolas Don, inițiatorul proiectului.

Conținutul editorial care va fi furnizat de Telenews, începând de luni, clienților Orange este realizat de o echipă de 10 jurnalişti, coordonați de Nicolas Don.

În viitorul apropiat, Telenews își propune să extindă grila cu emisiuni sociale, de cultură, modă, sport precum și cu interviuri exclusive acordate de mari personalități, potrivit reprezentanților postului.

Carmen Andronache

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Tare, era nevoie, numai ca pe telefon nu merg video-urile ! :) Pe iPhone cel putin. Sau prima etapa e webul dupa care urmeaza si telefon-news-urile ?
  • Păcat că nu e în echipă şi Liana Pătraş, dădea un aer boem :)

    PS: Petrişor, fă ceva cu reclama de mai sus cu maşina că ne îmbolnăveşte de stomac.

Trimite un comentariu