Skip to main content

Buzdugan încasează o nouă amendă pentru farsele deplasate de la Radio ZU

 

Radio ZU a fost sancţionat cu 10.000 de lei pentru o serie de farse realizate de Daniel Buzdugan în cadrul emisiunii matinale a postului. Iar Kiss FM a fost sancţionat cu o somaţie publică pentru mai multe afirmaţii denigratoare făcute de Şerban Huidu la adresa lui Valeriu Argăseală, preşedintele echipei de fotbal Steaua Bucureşti.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat aceste decizii în urma monitorizării făcute, în intervalul 1-30 aprilie, asupra emisiunilor matinale ale principalelor posturi de radio. Kiss FM şi Radio ZU au fost singurele posturi care au încălcat legislaţia audiovizuală în intervalul monitorizat.

Farsele lui Buzdugan, o sursă constantă de amenzi pentru Radio ZU

Postul Radio ZU este amendat pentru a treia oară, doar anul acesta, din cauza farselor deplasate realizate de Buzdugan în cadrul emisiunii Morning ZU. De la începutul anului şi până în prezent, Daniel Buzdugan i-a cauzat postului de radio al trustului Intact amenzi în valoare de 35.000 de lei.

Cum a sunat una dintre farsele lui Buzdugan?

În ediţia din 15 martie a emisiunii Morning ZU, postul de radio al trustului Intact a difuzat farsa intitulată “Fată de trupă”. În cadrul farsei, Daniel Buzdugan, unul dintre realizatorii emisiunii matinale, contactează telefonic o femeie care a dat un anunţ la matrimoniale şi, vorbind stricat româneşte, o întreabă dacă doreşte să se angajeze la baza americană de la Kogălniceanu: ”căutăm doamne, domnişoare pentru relaţii cu soldaţi americani".

Iată ce îi spune Buzdugan femeii căreia îi face farsa:

Daniel Buzdugan.: Numărul maxim de prestări pentru o singură zi la care dumneavoastră aţi prestat?

D.B.: În condiţiile dumneavoastră, care veţi fi colaborator la baza americană Kogălniceanu, dumneavoastră nu faceţi deplasare decât într-un dormitor în altul.

D.B.: Foarte mulţi dintre soldaţii americani de la baza Kogălniceanu sunt negri.

D.B.: Persoanele, deci băieţii negri sunt foarte bine dotaţi din punct de vedere sexy. Understand me?

Kiss FM s-a ales cu somaţie publică din cauza lui Huidu

Postul Kiss FM a fost sancţionat de CNA pentru următoarele afirmaţii făcute de Şerban Huidu în emisiunea din 9 martie:

Şerban Huidu: Cum îl cheamă, pe ăla? Agricultorul şef, ăsta, cum îl cheamă? Bălăială, Bălăială, cum îl cheamă? Argăseală! Domnu Argăseală… L-am văzut pe domnul Argăseală asearăăăă, a ieşit dintr-un bar de băieţi veseli. Na, că ţi-a ieşit vorba, Argăseală, ai pus-o! Şi eu zic să nu-l mai ţineţi, domnu’ Gigi, că nu are voie!

Mihai Găinuşă, partenerul lui de cârcoteli, i-a atras atenţia că limbajul folosit nu este unul adecvat pentru emisiune. “Mamă, ce urât vorbeşti pe post!”

Pentru ce au fost sancţionate cele două posturi?

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat ambele posturi de radio pentru folosirea unui limbajul vulgar, neadecvat orei de difuzare a programului. Somaţia primită de Kiss FM se mai referă şi la încălcarea dreptului la propria imagine.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus