Skip to main content

Click coboară sub limita decenţei aproape de numărul 1.000. Dansez pentru tine, un nou sezon

 
  • La numărul 998, ziarul Click! împinge limitele decenţei atât de jos, încât pune mare, pe coperta patru, o scenă de sex, blurată. Partida de sex este şi pe prima pagină, într-o trimitere mai mică.

click-sex

Publicitate

Tabloidul Click apare sâmbătă cu numărul 1.000. Evenimentul va fi sărbătorit mâine, la redacţia ziarului.

  • Contraatacul Libertăţii este mai firav. Şi tabloidul editat de Ringier are orgii sexuale pe ultima pagină, dar într-o fotografie mai greu de "descifrat".

libertatea-sex

  • Dansez pentru tine începe pregătirile pentru sezonul de toamnă. Vineri şi sâmbătă (4-5 iunie), la Teatrul Nottara din Bucureşti, va avea loc preselecţia concurenţilor. Juriul: Edi Stancu (coordonatorul baletului emisiunii), Victoria Bucun şi Lilian Cărăuş, ambii specialişti în dans şi coregrafi ai emisiunii de pe Pro TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • schmoukiz schmoukiz
    Ba inca in pagina de ziar ni se precizeaza clar ca toti cei implicati sunt minori. Sa nu aiba impresia cumparatorul ca a dat banii degeaba.
  • sandy sandy
    Laurentiu...de fiecare data cand ies pe strada vad oameni citind click, cancan si libertatea. Pe banca, in parc, in autobus, oriunde intorc capul trebuie sa vad oameni cu tabloidul in brate....sunt atat de multi incat imi vine sa fac un vox rapid cu "de ce citesti tabloidul asta?"... si sunt oameni de toate genurile...tineri, batrani, adulti...
  • laurentiu laurentiu
    eu nu inteleg cum astea sunt cele mai vandute ziare din Romania, pe bune. chiar as ane-am tampit si ne atrage numai asa ceva.
  • Petrisor Petrisor
    tu-ti dai seama ca ziarul Click, continutul lui pe online, va fi accesibil doar daca platesti? Asta de la anul cum zice patriciu. Deci trebuie sa platesti cu cardul ca sa vezi pornache. misto presa din Romanica.

Trimite un comentariu

sus