Skip to main content

Dan Voiculescu pune piciorul în prag: fac audienţă cu mâna mea!

 

Dan Voiculescu a găsit o metodă simplă de a creşte audienţa posturilor pe care le deţine. Cum? Se duce direct în studio!

Publicitate

INTERVIU DAN VOICULESCU - ZIARUL GANDULPe 28 iunie, proprietarul Antenelor a fost în platou la Ştirea zilei cu Gabriela Vrînceanu Firea. Rezultatele de audienţă au dus postul pe locul doi, după Pro TV, dar înainte de Antena 1 şi de TVR. Acum câteva luni, cu Voiculescu în studio, Antena 3 a fost lider de piaţă.

La emisiunea de pe Antena 3 s-au uitat aseară, în medie, 428.000 de telespectatori din mediul urban, adică un rating de 3,7. Postul a fost pe locul doi în intervalul emisiunii (20.00 – 21.30), după Pro TV: 710.000 (6,2 rating).

În luna mai, Dan Voiculescu a mai fost invitat la Antena 3, dar la Sinteza zilei cu Mihai Gâdea. În ediţia din 10 mai, între orele 22.00 şi 22.55, Voiculescu a fost urmărit, în medie, de aproximativ 430.000 de telespectatori (3,8 rating), peste Antena 1 (3,6 rating) şi Pro TV (3,5).

Foto: Gândul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Si tu ce fel de postac sau pupincurist esti " mai draga" ?
 • Se pare ca e o masa de manevra(ti) de 430.000 de suflete. Eu, sincer, cand am vazut ca e Felix, am schimbat pe OTV. Macar am prins promisiunea lui DD ca va plimba, intr-o anume ordine, pe toti romanii cu aeronava lui(ce va deveni prezidentiala).
  PS:
  Petrisor, sincer acum! Cat ti-a marcat securistul mincinos, imbogatitul peste noapte, pentru postarea asta?
 • WOW, deja incep sa am dubii in privinta masuratorilor de audienta sau poate asupra calitatii oamenilor care privesc la Antena 3 !
 • eu personal nu ma prea uit cand este el pe acolo, insa ma uimeste ca face audienta.
 • Nu ... iti dai seama. Oamenii spun asta din pura convingere. dar cel putin se uita la Antena si nu la B1, adica accepta situatia si nu prefacatoria de fatada.
 • Daca a fost FELIX -distinsa GABITA a fost numai miere ,daca vine un adversar il omoara si are o rautate de nedescris.Pentru ca nu vreau ulcer nu mai am in grila antena 3.Ei au ramas blocati in campanie si e deja prea mult.Vorba lui mircea badea"NU MAI POT CU ANTENA 3".Cine vrea sa faca rating la felix e liber.
 • iti dai seama ce tara de prosti suntem daca ne uitam in gura lu' felix
 • Io ma gandesc ca ar merge un format gen reality show din penitenciarul Rahova cu titlul "De ce ti-e frica, nu scapi". epidosul 1 s-ar intitula "Sapunul buclucas" sau "Panica la dusuri".
 • Ce intrebari pertinente, ce discutii logice, ce atmosfera prietenoasa, ce relatie extraordinara intre invitat si gazda! Moderatorul emisiunii a fost...o bombonica, nu altceva!

  E prea evident, bai antenistilor! PREA evident!
 • PETRISOR !! CE AR FI SA AIBA O EMISIUNE IN CARE SA NE SPUNA CUM UN MODEST PROFESOR A AJUNS UN PROSPER OM DE AFACERI!
 • Îl detestăm pe mogul, dar suntem atenţi la fiecare cuvînt pe care-l scoate din gură.

Trimite un comentariu

sus