Skip to main content

DERAPAJ: Curvele, mai demne de respect pentru Libertatea decât un copil mort

 

Poză cutremurătoare pe prima pagină din Libertatea de ieri: băieţelul mort la Slatina, fotografiat în coşciug. Pentru cine nu îl observă prea bine, Libertatea mai oferă o fotografie timbru cu sărmanul copil. Ceva blurat? Nici vorbă.

Publicitate

libertatea-copil

Curvele sunt protejate, tot pe prima pagină.

Tabloidul editat de Ringier este mai atent cu alte categorii: curvele (este un termen preferat celui mai lung şi mai “tehnic” de prostituate). “Impozitaţi-ne pe noi, nu pe bunicii noştri”, strigau trei prostituate de pe prima pagină, săptămâna trecută.

Lăsând la o parte subiectul forţat al Libertăţii, toate cele trei “protestatare” au chipul blurat. Asta deşi, după cum chiar articolul spune, au “manifestat la locul de muncă, adică pe străzile noastre”. Adică în văzul tuturor.

jean-libertatea-2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • saureign saureign
    "noi dam ce se cere". KKT. Au uitat de cea mai impotanta functie a mass-media: cea educationala. Pentru bani, fac orice. Ei sunt curvele, nu femeile din poza.
  • xman xman
    in halul asta am ajuns. manelisti cocalari si femei dezbracate. asta se vinde ca painea calda. nu sunt prosti astia de la libertatea ca stiu sa faca bani pe seama inculturii poporului roman, e prost cine cumpara.
  • Gicu Gicu
    Curvele au fost blurate pentru un motiv simplu: e o facatura! Fotograful le-a pus manifestul in brate, stie toata redactia ca asta s-a transmis de la sedinta de sumar ca idee geniala a conducerii.

Trimite un comentariu

sus