Skip to main content

Furtuna a spulberat tirajul Evenimentul zilei. Doar câteva mii de exemplare s-au tipărit la Bucureşti

 

O pană de curent la tipografia Ringier din Chitila a blocat, azi noapte, tiparul pentru ziarele Evenimentul zilei, Libertatea şi Gazeta sporturilor.

Publicitate

Astăzi, Evenimentul zilei a fost tipărit în Bucureşti doar în câteva mii de exemplare (aproximativ 5.000), potrivit informaţiilor paginademedia.ro. Celălalt ziar al Ringier, Libertatea a fost tipărit la Fed, tipografie cu care tabloidul a mai lucrat în trecut.

Din câte ştiu, a fost o pană de curent din cauza furtunii”, a declarat pentru paginademedia.ro Marius Hagger, director general Ringier România.

Şi Gazeta sporturilor este tipărită la Ringier. Astăzi, ziarul a apărut în formatul vechi, mai mare decât cel de pe tiparul Ringier.

Cătălin Tolontan:

“Am reuşit să ne mutăm la timp şi nu am avut pierderi de tiraj. Am tipărit tot tirajul”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ratna Ratna
    ares_e_cu_capu, te contrazic. Ares a zis generator, nu UPS de calculator. Le-ar trebui un generator suficient de bun cat sa nu se faca de rasul curcilor. Si sunt convins ca exista asa ceva.
  • ares_e_cu_capu ares_e_cu_capu
    Ares tu ai vreo idee asa cam cat curent consuma procesul de imprimare al ziarelor? Si cam ce generator ti-ar trebui sa tii asa ceva? Zic sa nu mai vorbesti ca un tehnician si sa-ti dai cu parerea prost...
  • ares ares
    ala de unde au inkiriat cei de la ringier spatiul nu a auzit de GENERATOR de curent electric? e prea mare investitia sa cumperi un generator ,,dar chiria stie sa o ceara maimutoiul ala care are spatiile
    !!!!!!!!!
  • Vasile Vasile
    Ce stire gresita ai :)) Alea cateava mii sunt tot tirahul evz, ca la partid il citesc electronic.

Trimite un comentariu

sus