Skip to main content

Anca Gheorghe se întoarce în TVR şi va fi consilier al lui Andi Lăzescu

 

Anca Gheorghe se întoarce la Televiziune publică, după câţiva ani ca director de marketing la postul Kanal D. Ea va fi, din 15 august, consilier al preşedintelui Andi Lăzescu pe probleme de marketing.

Publicitate

Anca Gheorghe a intrat în TVR în 2001, ca director adjunct de marketing. La acea vreme, televiziunea era condusă de Cristian Hadji Culea, iar Andi Lăzescu era membru în Consiliul de Administraţie. Apoi, ea a fost director de marketing al TVR în perioada mandatului lui Valentin Nicolau.

În 2006, când Tudor Giurgiu era la conducerea TVR, Anca Gheorghe a plecat din televiziunea publică. A colaborat cu Radioul public, în calitate de consultant,apoi cu Lagardere, iar în 2008 a trecut pe poziţia de director de marketing la Kanal D, postul înfiinţat în România de grupul turcesc Dogan împreună cu Ringier.

În timpul mandatului Ancăi Gheorghe ca director de marketing al TVR au avut loc rebrandingul instituţiei (realizat în colaborare cu Brandient) şi licitaţia prin care publicitatea posturilor publice a trecut de la Arbo Media la regia Splendid Media.

Contactată de paginademedia.ro, Anca Gheorghe a confirmat mutarea, dar nu a dat alte detalii.

Carte de vizită:

Iulie 2008: Director de marketing, Kanal D.

2006-2008: Director de marketing Lagardere Active Radio Group (Europa FM şi Radio 21)

2006: Radiodifuziunea română, consultant marketing şi vânzări

2001-2006: TVR. A fost la început director adjunct de marketing, iar în 2002 a preluat conducerea departamentului.

2000-2001: Brand Manager Pro Sport Group

Foto: AdPlayers

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • irninis irninis
    arata bine Anca Gh. Am remarcat-o la deschiderea Enescu si am cautat-o aici. vad ca e plina de merite. salve!
  • irninis irninis
    sandulache, really, ceva groaznic, plicty ca si ana maria munteanu: tatal cameraman, mama producator? m-am gindit ca sandulache e iubitul -- de cosmar

    irninis
  • Someguy Someguy
    Parca vad peste un an...TVR vandalizat fara mila de Lazescu, omul pus de Basescu,Nu mai sunt bani de salarii, angajatii TVR plang pe la porti,etc.NU vedeti ca TVR este un perpetuum mobile? Ce va erijati in mari cunoscatori, mari atotstiutori? E omul satanei la TVR.Va asteptati la ceva bun, sfant, omenesc?Pacat de fetishoara asta, c-a intrat deja-n rahat, iar oamneii din TVR sunt aceeasi, PERMANENT NEMULTUMITI! Succes!
  • polo polo
    mda!
  • faralya faralya
    e nasoala si veche poza! ea arata beton acum; am vazut-o la sala la marriott de 3 ori/week! deci, va rog sa fiti mai actuali!! bafta
  • picaciu picaciu
    ??
  • nono nono
    Giurgiu si-a adus loazele lui ca sa nu-l incurce la furat bine!! de asta a plecat anca gheorghe si si-a adus toate ratatele care habar nu au ce-i aia meserie si industrie! sa fii sanatoasa ella si sa facui si tu macar jumate din ce a facut fata asta pentru tvr!! sa auzim si de tine 1/6 cat stim de ea!
  • nicola nicola
    parca suntem in situatia brandului de tara: aneta bogdan n-a fost buna sa faca brandul, a trebuit sa vina niste neica nimeni care sa faca praf si ce mai aveam!! asa-i si cu anca gheorghe, las ca au venit alti ilustrii care au ingropat TVR ul de tot!! dar asa-i la noi, stim sa aruncam cu noroi ca asta ne caracterizeaza in principal!
  • tudor tudor
    va doresc sa ajungeti sa colaborati cu Intactul si daca rezistati si nu va luati gatul va doresc sa ajungeti la TVR, dar cu anca gheorghe la marketing!! abia atunci o sa va dati seama de diferente si o sa apreciati un om asha cum merita! am avut multe proiecte cu TVR si anca a fost super tare, nu pierdeam vremea si faceam lucruri memorabile. din 2007 incerc sa ma fac inteles, dar fatuca asta care exista acum la TVR este mai mult decat va imaginati si poate rezista creierul uman!! e buna de dus la Intact!! bafta Anca!
  • yeliy yeliy
    io zic sa-i lasam sa munceasca pentru ca sunt adevarati profesionisti! si mai vorbim peste un an!bafta
  • ianos ianos
    si by the way, ce performante a avut TVR ul de la plecarea lui gheorghe din tvr?nimic!! iar Anca Gheorghe pe unde a trecut s-a cunoscut, si la Lagardere si la Kanala D! ca a juns Kanal D sa_i umileasca, de buni ce au fost cei de acolo si au avut, mai ales marketing!! dar asha sunt "domnitele" astea care cand deschid gura te ia capu'
  • ianos ianos
    se vede cata asta e plina de proaste, incompetente, spoite si rele! asha ne ducem draku pentru ca suntem atat de frustrati incat nici macar evidentul nu-l recunoastem! hooo!
  • poghe poghe
    draga ella se pare ca nici tu Habar nu ai ce inseamna sa fii profesionist!! insa mai grav este ca te incadrezi in linia "romanilor" care doar arunca cu "vorbe goale" pentru ca asa este modelul!! ar trebui sa fii usor mai atenta la cuvinte si aprecieri, mai ales daca nu-i cunosti personal pe acesti oameni?! sau poate ii cunosti si aici intervine drama ta?!
  • maria maria
    si tot pentru ella - am uitat sa-ti raspund la intrebare: Anca Gheorghe a construit echipa de Marketing a TVR-ului si a pus bazele unei activitati la nivelul oricarei alte televiziuni publice din Europa. Actuala directoare a reusit sa distruga tot ce a primit de-a gata: promo, vanzari, sponsorizari, bartere, videografica, BTL, ID-uri, PR, analiza de piata - toate au scazut sau au disparut complet. Din echipa mostenita initial de la Anca Gheorghe in 2006, actuala mai are acum aproximativ un sfert...
  • maria maria
    draga ella, Anca Gheorghe nu este o domnitza cum zici tu, ci o superprofesionista cu care am lucrat ani buni. Ea a fost fortata de Giurgiu sa plece in momentul in care nu a acceptat actiunile lui de spoliere a TVR-ului. S-a opus, asa ca a trebuit sa plece iar Giurgiu a adus o fetiscana de 20 si ceva de ani care habar nu a avut (si nici acum nu are) despre ce inseamna Marketing-ul in TVR.

Trimite un comentariu

sus