Skip to main content

Cancan se vinde cu Bond. James Bond

 

Tabloidul Cancan lansează colecția integrală a aventurilor celebrului agent 007 – James Bond. Nu este vorba de filme, ci de romanele scrise de Ian Fleming. Prima carte din cele 14 – Caracatița – se va distribui împreună cu ziarul Cancan vineri, 27 august. În fiecare vineri, apare un nou volum.

Publicitate

Lucian Romașcanu, director general Cancan, spune că ziarul, împreună cu volumul lui Ian Fleming, va costa 9,9 lei.

Primul volum va avea un statut special: se va da gratuit, împreună cu tot tirajul de vineri, adică 85.000 de exemplare. Celelalte vor fi tipărite în 60.000 de exemplare.

De ce a preferat Cancan volumele tipărite și nu filmele?

Lucian Romașcanu:

“Drepturile de autor ale filmelor sunt foarte scumpe și ar fi dus la un preț final puțin probabil să fie suportat de cititorii noștri.”

“Sperăm să obținem profit în urma acestei campanii. Este o încercare de monetizare a brandului și a canalelor de distribuție.”

Integrala James Bond este primul proiect mare de carte al Cancan. La începutul lunii august (sâmbătă 7 și 14), Cancan a testat variant ziar/carte cu două volume ale Danei Săvuică. Cărțile (care erau o selecție a răspunsurilor date de Săvuică la rubrica Dialog intim) s-au vândut împreună cu ziarul la 4,9 lei.

Avem intenția să mai încercăm și alte proiecte. Starea de spirit este de optimisim rezervat, având în vedere starea economică actuală”, spune Romașcanu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu