Skip to main content

Prima TV reia Reporter Incognito cu Dan Cristian Turturică

 

România liberă va realiza la postul Prima TV emisiunea Reporter Incognito. Producția va începe la 14 septembrie și îl va avea ca prezentator pe Dan Cristian Turturică. Redactorul șef al României libere spune pentru paginademedia.ro în ce va consta formatul emisiunii. Un rol important îl vor avea cazurile de protecție a consumatorilor. Reporter Incognito mai figurat în grila de programe a postului Prima TV la începutul anilor 2000. Era prezentată tot de Dan Cristian Turturică, pe atunci redactor șef al cotidianului Evenimentul zilei. Detalii în continuare:

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată în fiecare marți, de la ora 20.30. În ziua programului, subiectele de la Reporter Incognito vor apărea în România liberă, spune Dan Cristian Turturică, redactor șef al ziarului și prezentator al emisiunii.

Turturică:

""Formatul va fi asemănător cu cel de acum câțiva ani: filmări cu camera ascunsă și discuții în studio cu reporterii care s-au ocupat de investigație. În plus față de emisiunea de atunci, vor fi și discuții în platou cu reprezentanți ai autorităților despre cauzele și implicațiile subiectelor anchetate".

O altă noutate vine din tipul subiectelor:

"Dacă înainte mergeam mai mult pe zona de corupție, acum ne vom concentra și pe protecția consumatorilor, pe experiențe negative, pe practici mai puțin corecte ale comercianților. Vom dezvolta această componentă de protecția consumatorilor", spune Dan Cristian Turturică.

Reporter Incognito va avea opt ediții, în perioada septembrie - noiembrie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Mai vinde Turturel asta articole furate de la colegi in SUA?
    SI clipeste atit de des... parca semnalizeaza ceva. Sau e un semn masonic? :P
  • Poate ne spune dom' Turturica cum a rupt redactia de la EvZ la indicatia lui Vintu Ovidiu.... Uite un subiect de emisiune :)
  • Componenta anuntata, protectia consumatorului este deja arvunita de evenimentul zilei. o copie jenanta. turturica, pazeste-te!
  • O urmaream. Una dintre putinele emisiuni adevarate de investigatie tv. Iar acum, pe criza asta, cred ca va avea subiecte din belsug.

Trimite un comentariu