Skip to main content

Adevărul îşi face birou la Bruxelles

 

Adevărul Holding îşi va deschide un birou propriu la Bruxelles. Trustul va avea acolo o echipă permanentă care va alimenta produsele din grupul lui Patriciu cu informaţii despre instituţiile europene.

Publicitate

Redactor-şef al biroului din Bruxelles va fi Ovidiu Nahoi alături de el vor mai pleca Bianca Toma (actual redactor-sef adjunct al ziarului Adevărul), Camen Dinu şi alţi trei oameni.

Proiectul a fost prezentat în board-ul care a avut loc azi la Adevărul Holding.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • de ce va opriti? de ce trebuie sa fie necesar ca cineva sa spuna pe nume, sa rosteasca numele unui idiot? a unui smecher, un mafiotel care inregistreaza, spioneaza colegii de serviciu, vezi cazul de la iasi, pe care il sufera Ramona Ursu, santajata, inregistrata, spionata, bomba cu ceas. Aservitul moralitatii este petru ungureanu!!! fiti seriosi si zambiti!? de ce? sunteti liberi! cei incatusati? descatusati-va.
  • Nahoi va da exclusiv marfa pe filiera Putin-Severin, iar Bianca va face reportaje despre ... Aici m-am blocat :D. Sa o anunte totusi cineva pe Bianca ca s-a desfiintat Ministerul Integrarii.
    Exista totusi si un punct de vedere pe care nu l-am vazut exprimat nicaieri: nu cumva prin mutarea asta i s-a pregatit lui Nahoi un exit? Intreb si eu :))
  • Vom primi "sexgate"-uri si din aceasta frumoasa capitala a Europei?
  • 6 oameni nu e cam puțin pentru toate evenimentele alea multe de la Bruxelles? Că ne interesează pe toți cum se face nodul de cravată acolo și ce se mănincă seara în centru...
  • Adevarul e plictisitor,(nici macar titlurile nu te incita)..va fi si mai si..totul e gresit..marimea..articolasele alea mici..parca e de prezentare produse fara produse
  • ooooooooooohhhhhhhhhhhh, daaaaaaaaaaaa. asteptam cu interes corespondentele biancai toma.

Trimite un comentariu

sus