Skip to main content

PE SCURT: Schimbări la F5, burse pentru jurnalişti de la JTI, BRAT măsoară conţinutul multimedia

 

Costin Ilie a fost numit content manager la F5. El va integra redacțiile money.ro și realitatea.net. JTI lansează bursele pentru jurnaliști, ediția 2010-2011. Iar BRAT va măsura şi conţinutul multimedia. Câteva detalii:

  • Costin Ilie va colabora, în calitate de content manager la F5, cu Viorel Dobran (avansat pe poziția de redactor șef realitatea.net) și cu Iulian Enache (redactor șef money.ro). Viorel Dobran (redactor șef realitatea.net) va fi secondat de doi adjuncți, Alina Andrei și Alexandra Bădicioiu-Matei.
  • Platforma VoxPublica va fi gestionată, ca și până acum, de Costi Rogozanu, iar Standard de către Radu Soviani.
  • Programul Bursele Europene JTI pentru Jurnaliști cuprinde un training specializat în România, o săptămână la Bruxelles și stagii de pregătire la redacții din Europa. Se pot înscrie jurnaliști de social, politic și economic, cu cel puțin 3 ani experiență, cel mult 35 de ani și abilități de comunicare în limba engleză. Limita de depunere a dosarelor este 1 octombrie. Formularul de înscriere este pe site-ul Euromonitor.
  • Dosarele de inscriere se vor depune la: Ad Media Consult srl, Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr.103, vila I-2 Voluntari, jud. Ilfov, cod postal 077190. Persoana de contact: Irina Apostol: [email protected]
  • Începând cu luna octombrie 2010, Biroul Român de Audit al Tirajelor - BRAT extinde SATI prin măsurarea conținutului multimedia (streaming video și audio). Astfel, se oferă informații despre ascultarea /vizualizarea conținutului audio/video de către vizitatorii siteurilor. BRAT va pune la dispoziția beneficiarilor studiului date specifice, detaliate, despre accesarea conținutului multimedia, exprimat prin numărul de vizualizări/ascultări ale unui streaming, durata vizualizării/ascultării etc.
  • Principalii indicatori furnizați vor fi: numărul de afișări și clienți unici, numărul de redări complete a unui streaming, numărul de redări a unei proporții de streaming, durata medie de redare, durata totală de redare.
Publicitate
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • costin ilie, cel pe care NIMENI nu-l cunoaste? ce-a scris el la viata lui? si alexandra badicioiu, adjuncta redactorului sef de la realitatea.net, alexandra cea frumoasa, care scria articole foarte interesante despre explicatiole stiintifice ale fulgului de nea? Mmmm, ma gandesc ca sunt niste alegeri minunate! Cred ca unicul criteriu pentru ecare au fost numiti in acest efunctii aparent pompoaseste acela ca ei sunt singurii ramasi in acea redactie...

Trimite un comentariu