Skip to main content

Schimbări la conducerea ştirilor Europa FM

 

Ştirile Europa FM au un nou redactor şef din 4 octombrie. Este vorba de Sorin Dragomir (foto), până în prezent editor la Europa FM.

Publicitate

Structura de până acum includea doi redactori șefi la știri: Gabriel Butnaru și Iulia Verbancu. Ce se întâmplă cu ei, în continuare:

Gabriel Butnaru și Iulia Verbancu au trecut pe poziția de editori. De ce aceste schimbări?

Călin Nicolescu, director de știri Europa FM, pentru paginademedia.ro:

“Aceste mutări au fost făcute pentru împrospătara produsului, respectiv a știrilor și din dorința de a accentua una din principalele calități ale postului Europa FM: este printre puținele companii de media care se bucură de o reală independență jurnalistică”.

Era o problemă cu vechea echipă?

“Nu era o problemă. Am considerat că în această formulă putem sublinia mai bine punctele forte pe care le avem”, spune Călin Nicolescu.

Carte de vizită Sorin Dragomir:

Sorin Dragomir (33 de ani) este din Slobozia, unde a înființat postul Radio Sud Est, în 2000. A studiat management și comunicare la Spiru Haret și la SNSPA.
Înainte de Europa FM, a fost realizator la BBC, timp de patru ani, până în 2007.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Felicitări, Sorin! Cu siguranță vei fi un "șef" cel puțin la fel de bun!

    Pentru ceilalți, să nu înțeleagă greșit, am lucrat împreună în radioul pe care l-a înființat.
  • Adrian, tu nu cumva ai fost purtator de cuvant la PSD Mehedinti? Ca sa inteleaga toti despre ce echidistanta vorbesti si de ce-i iei apararea domnului Sorin Dragomir.
  • Florentina, cam toti ziaristii au anuntat, imediat dupa alegeri, ca Geoana a castigat alegerile...Nu stiu de unde ti-ai putut da seama ca era el bucuros, dar probabil ca ai tu niste abilitati care noua ne scapa.Sau o fi razand in hohote, si atunci perceptia ta are sens...Oricum, faptul ca pupinbasestii au inceput sa se agite e de bine...Pacat, insa, ca asa cum il stiu pe Dragomir, chiar va pastra echidistanta si echilibrul si nu va va da ceea ce va e foarte teama ca v-ar putea da;)
  • @florentina: ba da, el e, numai ca era doar partial bucuros, ar fi fost si mai bucuros daca ar fi putut sa anunte ca a castigat nastase (din mai multe motive, prietenii stiu :))). incet, incet, toata presa capata orientarea care trebuie, nu?
  • @geo: FYI: aveam o doamna foarte draguta care se ocupa cu curatenia la BBC, dar e drept ca in weekend mai puneam si noi mana si mai spalam o cana (Ne-ai prins, ne asumam faptul ca nu ne place mizeria! Si nu ne plac nici anonimii care improasca mizerie in jurul lor...)
  • ciudat. nu e cel care in urma cu un an anunta bucuros pe post ca mircea geoana a castigat alegerile?circula o inregistrare pe net cu el si un alt coleg de bbc, cel cu romania in direct, in care europa fm dadea ca sigura victoria prostanacului. pupat piata independentei.. editoriale.citisem si despre niste concedieri in trust. petrisor nu ai informatii suficiente?
  • nu stiu de ce am eu impresia, insa patronii romani au impresia ca cei care au dat cu matura si au citit din cind in cind stiri la BBC sunt cei mai competenti dintre competenti. ar mai trebui ca in echipa sa vina si andreea pora, ca sa existe o adevarata independenta editoriala...

Trimite un comentariu