Skip to main content

FOTOGRAFIA ZILEI: Presa la pensie

 

Lângă parcul Nichita Stănescu, din Ploieşti, 12 pensionari aşteaptă  umili să se umple cutia cu Adevărul de Seară. Doar pentru că se dă ceva gratis sau pentru că din pensie nu îşi mai pot permite efortul unui ziar plătit zilnic?

Publicitate

O fotografie expresivă, trimisă de Dani Mura.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Intr-adevar la ce pensii au saracii pensionari si ce pensii vom avea si noi,Adevarul chiar este cautat. Si datorita stirilor,,calde,, d ecare beneficiara publicatia.
  • dani dani
    exista si alte "ziare" gratuite, care stau cu zilele pe tarabe, cum se spune, si nu le ia nici dracul. In deva si hunedoara va dau doar doua exemple: accent media si informatia de hunedoara (ziar politic).
  • geo geo
    presa printata e in agonie dupa "lovitura" data de AH care isi distribuie ziarul moaca. ce conteaza ca ADS este destul de subtire in stiri si calitate si nu se ridica la nivelul cotidienelor de top locale. si ptr ca lumea s-a reorintat la "moaca", ce conteaza ca la 5 minute dupa ce ziarele ajung la stand acestea dispar - luate en-gross de pensionari sau de tigani -, ziarele de calitate isi cam pierd cumparatorii...
  • radu radu
    si la brasov se sta la coada. la mine la bloc, seful de la asociatie se duce la coada si le aduce si le baga la fiecare in cutia postala =)) distributia e asigurata
  • petre petre
    ...si cand te gandesti ca"marele" tony gray prezinta in board-ul companiei, audiente la ads cuprinse in intervalul 18-40 ani! Cu siguranta nu-l crede nimeni dar spera sa influenteze decizia agentiilor de publicitate.
  • basta basta
    totusi sunt 500.000 de exemplare tiparite in fiecare zi, cu exceptia duminicii cand nu apare. inmultiti 500.000 de exemplare cu 0.10 bani ca doar costa - e tiraj mare si obtineti o suma mica in fiecare zi. aceasta suma inmultiti-o cu 25 de zile si suma din cele 25 de zile inmultiti-o cu 12 ca doar sunt 12 luni intr-un an si? OARE CATI COPACI TREC PRIN TIPOGRAFIILE A H? oare de ce se cheltuie atat? publicitate ioc. actiuni concrete ioc. cheltuiala fara rost. cu siguranta, in curand, va fi inchis. o concluzie simpla.
  • zooropa zooropa
    ... nu, Obae! pentru a se refugia in citit.
  • vastq vastq
    multi dintre aia de la cozi sunt ziaristi care plang ca au ramas fara obect dupa ce a aparut adevarul de seara, nu mai merge treaba cu shantajele pe un kil de cartofi ca pe vremuri,nu/i mai baga nimeni in seama cu tirajul de 2/300 de ziare pe zi, e jale.
  • cornell cornell
    E dureros sa vad cum stau batranii la coada sa isi ia fiecare cite un teanc de ziare, evident nu ca sa le citeasca, ci pur si simplu sa le foloseasca la impachetat cine stie ce sau sa le stringa pentru ca, mai apoi, sa le duca la un centru de colectat maculatura. Pe de alta parte innebunesc ca vad atita disperare pe fetele altora care vor sa isi ia doar un exemplar pentru a citi ultimele stiri, dar nu mai apuca din cauza colectionarilor de deseuri.
    Adevarul de Seara surprinde doua categorii ale populatiei: pensionarii saraciti pina la singe si masa activa care munceste pe doi lei si nu isi permite efortul zilnic de a cumpara un ziar, desi nevoia de a citi este evidenta.
  • calin calin
    La bistrita e la fel, oamenii stau la coada cu pungile sa isi traga un pachet mare de ziare, apoi le duc la tara, aprind focul cu ele, invelesc borcane cu muraturi, zarzavaturi, si...in gredina la wc-ul din spatele curtii, ca deh'sunt mandrii ca se sterg cu politicienii la popou. Multi dintre ei nici macar nu le citesc, pur si simplu e gratis. Jenant popor...
  • presacaopra(v)da presacaopra(v)da
    Românica:tot ce e moca, e cu coada!
  • Reclame Tv Reclame Tv
    Aceiasi situatie si la Piatra Neamt.
    Nu stiu daca ei chiar citesc Adevarul de seara sau doar au nevoie de hartie...
  • Tataee Tataee
    sau, mai rau, folosesc ziarele ca hartie igienica. iau cate 5-6 si pleaca acasa.
  • presa presa
    Ca sa-si imapcheteze morcovii cu ea!
  • danielul danielul
    Ahh, nu va ingrijorati chiar asa de tare! In fiecare oras in care se difuzeaza presa gratuita sunt astfel de imagini in jurul orelor 16:00-17:00 cand vine ziarul... Mai ales prin Bucuresti am vazut aceste cozi. De exemplu; Metrou Gorjului...

Trimite un comentariu

sus