Skip to main content

Înmormântarea lui Adrian Păunescu, vârfuri de audienţă pe posturile de ştiri

 

Realitatea TV şi Antena 3 au dominat audienţa duminică, pe parcursul procesiunii funerare a lui Adrian Păunescu.

Publicitate

În intervalul orar 11.00 – 17.00, cele două canale au lăsat în urmă posturile generaliste. Pro TV şi Antena 1 au fost mult în spate.

Cifrele, în continuare:

 • Între orele 11.00 şi 17.00, Realitatea TV a avut o medie de audienţă de 704.000 telespectatori pe minut, la nivel naţional. Dintre aceştia, 476.000 de telespectatori au fost din mediul urban (4,2 rating).
 • Antena 3 a fost urmărită, în medie, de 676.000 de români. Dacă Realitatea TV a stat mai bine la nivel naţionl, postul Intact a avut mai mulţi telespectatori din mediul urban: 525.000 (adică 4,6 rating).
 • Pe acelaşi interval, Pro TV a avut o audienţă medie de 289.000 de telespectatori la nivel naţional, iar Antena 1 de 246.000 de români.
 • Vârful de audienţă a fost atins de cele două posturi spre finalul înmormântării:

Realitatea TV: ora 16.33 -1,26 milioane de telespectatori, la nivel naţional (din care 892.000 din mediul urban)
Antena 3: ora 16.43 - 1,12 milioane de români (din care 893.000 din mediul urban)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Acest lucru bag de seama ca arata profilul devoratorului de publicitate roman. Nu cred ca e foarte incurajator pentru clientii televiziunilor.
 • @ cactuss!
  De fapt, nu intentionam sa ma refer la corectitudinea exprimarii.
  M-ar fi interesat,care-i perioada considerata , de tine, ADEVARATA pentru jurnalismul curat?
 • Este jenant faptul ca doua posturi de stiri, isi disputa audienta, intr-un astfel de moment nu tocmai elegant. Cu siguranta, daca Pro Tv si Antena 1, ar fi transmis, la randul lor funeraliile marelui poet Adrian Paunescu, punctul de rating si cota de piata share, ar fi trecut peste cele doua posturi de televiziune cu buldozerul. :) P.S. Unde este jurnalistul si jurnalimsul de alta data?!
 • sa fii Poetul??? cu P mare??? cum naiba a ajuns Paunescu marele, luminatul, cel mai talentat, al doilea Eminescu? doar ca a murit? poate ca trebuia sa o faca mai devreme si intra si in manualele scolare... cati au oare o carte de a lui? cati stiu macar o poezie cap coada? sa fii mandru ca ai fost contemporan cu el? cred ca lucrurile sunt duse cu muult la extrem. ca romanii sunt morbizi, asta se stie de ani de zile. cati dintre ei chiar il apreciaza (personal deloc), si asta e sub semnul intrebarii. dar acum da bine sa zici ca este "fan". asa ca ne uitam cu mic cu mare la inmormantare. scarbos!!
 • nu putini sunt aceia care se simt mandri ca au fost contemporanii Poetului! din fericire, e si cazul meu...
  daca arta compromisului se poate aplica pt perioada ceausista, e greu sa treci peste inregimentarea tocmai in randurile psd...un detaliu din destinul sau pe care eu nu l pot trece cu vederea!
  sa fii Poetul, si sa fii laa brat cu iliescu,adrian nastase, ponta, mazare si o droaie intreaga de "cefe groase" si "baroni locali" care au sufocat PATRIA cu burtile lor atarnande!...
  putea sa se impuna in viata cetatii ssi altfel decat intrand in psd...
  cat p aci de un MARE DESTIN...
 • Petrisor, astia de la pagina de media stiu ca a fost un mare, mare, mare ziarist? Mai mare decat vor fi vreodata toti astia despre care ai scris in ultimii ani? Care a format oameni mai buni decat formeaza orice facultate inutila de jurnalism?
 • realitatea tv si antena 3 - otv 2 , care culmea a dat doar partial inmormantarea
 • eu daca as fi domnu Prigoana, as lansa cat mai repede InmormantariTV sau FuneraliiTV

Trimite un comentariu

sus