Skip to main content

Clubul şefului de la Evenimentul zilei, promovat în... Evenimentul zilei !

 

ACTUALIZARE: Clubul este promovat şi astăzi  în Evenimentul zilei, într-un articol despre un concert în clubul Tralala al trupei Subcarpaţii.

Publicitate

A pornit din scânteia a trei minţi sprinţare. Aşa începe un articol din Evenimentul zilei, de săptămâna trecută, despre un nou club: Tralala, un club cu vino-ncoa.

Un spaţiu născut din entuziasm şi idei, spune articolul, deţinut de “trei proprietari”. Textul de o pagina devoalează unul singur, Mihaela Biriş şi spune că printre prietenii clubului, la deschidere, au venit Bobby Păunescu şi Monica Bârlădeanu.

Paginademedia.ro a aflat cine sunt cele trei minţi sprinţare. Rezultatul ajunge la vârful Evenimentul zilei.

Înainte de proprietarii clubului Tralala, câteva citate din articol:

"Născut din entuziasm şi idei, localul cochet de pe Lipscani oferă muzică "alive" la platane şi o atmosferă de bună dispoziţie."

"Pornit din scânteia a trei minţi sprinţare, clubul Tralala s-a deschis, joi seară, cu o petrecere pentru prieteni. Şi, pentru că a fost vorba despre un "friends preview", atmosferei nu i s-a dat tocmai acel aer protocolar obişnuit la astfel de evenimente."

"Gândit ca locul unde să simţi în primul rând că nu pierzi timp şi bani, clubul dintr-un vechi subsol din gangul bătrânului Lipscani se delimitează de tiparele altor locuri de petrecere din zonă."

"După luni întregi de brainstorming, cei trei proprietari au ajuns la concluzia că nu doresc să ofere celor care le calcă pragul nici tablouri care să amintească de Micul Paris, nici fier forjat şi nici tapet înflorat de cârciumă boemă, ci simplitatea confortabilă a unui spaţiu în care să se destindă şi pe care să-şi dorească să-l revadă."

"O adevărată "Istorie ieroglifică" se află de-a lungul pereţilor Tralala, numai că, de această dată, nu sunt nici Struţocămile şi nici Inorogi, ci oameni stilizaţi, cu figuri de animale şi păsări, într-o înlănţuire de mişcări care par să descrie întocmai euforia dansului."

Cine sunt cele trei “minţi sprinţare”

Firma Tralala Club SRL, care operează localul omonim, are trei asociati. Unul dintre acţionari este Claudiu Şerban, director general si actionar al Editurii Evenimentul zilei şi Capital, care deţine cotidianul.

Acţionarii Tralala Club:

  • Mihaela Biriş
  • Şerban Claudiu Alexandru
  • Darie Florin–Teodor

Hotararea de infiintare a clubului Tralala a fost luata de Adunarea Generala a Asociatilor Tralala Club SRL la 25 august si a fost publicata in Monitorul Oficial.

"In unanimitate de voturi am hotărât deschiderea unui punct de lucru situat în Bucureşti, sector 3, str. Lipscani, nr. 43, subsol, în vederea desfăşurării activităţii principale a societăţii
- alte activităţi recreative şi distractive n.c.a
." se arata in textul publicat de Monitorul Oficial.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nume obligatoriu nume obligatoriu
    incredibil. senzational.
    get a life ppl.
  • serar serar
    Silviu Sergiu - AS Solitaire, asta stie el sa faca cel mai bine o zi intreaga la munca
  • ionescu p ionescu p
    Hai ca pe Lupea o stiu, dar Sergiu asta cine e, nenica? mare deontolog si asta?
  • Drum-Drum Drum-Drum
    I-ote, fratilor, a devenit Claudel vataf peste o carciumioara! Misto stirea, dar cred ca mai multa reclama ii face Obae pe acest blog decat ziarul la care pacaliciul Serban e un fel de patronas, ca tot are ceva actiuni.Cine naiba mai citeste EvZ in ziua de azi in afara de aia care-l scriu? Claudelule, ia-o nenica si pe cea mai sexy ziarista la voi, ca tot a plecat, poate o impaiezi pe vreun perete sau o pui sa faca spagatul printre mese! Doar asa le-o mai veni inspiratia Ioanei Lupea si lui Silviu Sergiu...
  • Alex Alex
    Oare chiar s-au terminat stirile din media de am ajuns sa facem atata tam-tam despre clubul Tralala? S-a deschis, foarte bine, felicitari! Eu, unul, am auzit ca e misto, asa ca o sa merg. Ceea ce va doresc si dvs., ca sa va mai relaxati putin!
    P.S. Am citit ca a fost si o petrecere pentru prieteni. Cred ca cineva n-a fost invitat daca a simtit nevoia sa dea stirea asta pe blog...
  • adrian adrian
    Seban s-a apucat de baruri, dupa ce a daramat cam tot ce se putea in presa scrisa care i-a ajuns pe mana! Ce om josnic, imi provoaca sila. Cum se foloseste el de publicatiile trustului al carui co-actionar este, sa-si promoveze prestatiile jurnalistice sub-mediocre! E de-a dreptul penibil cum se incapataneaza sa scrie cu regularitate in Capital, in ciuda evidentei care ne spune ca el habar nu are depre ce vorbeste. In fapt, Serban a fost si va ramane un diletant. Nu face nimic bine, nu-si asuma nicio actiune, e detestabil. Nu stiu sa-l placa vreo persoana dintre cele cu care a colaborat, cu exceptia catorva lingai profesionisti, cum ar fi Macovei, Silviu Sergiu, (mai nou) Mircea Marian si Ioana Lupea (2 oportunisti incuiati, spaima audientelor TV).
  • Nadina Nadina
    Gogu, Tiberiu, Amalia, Cristina, Ionescu au dreptate
  • Mihai Mihai
    Hahaha, nu inteleg ce este o problema pentru unii ca a aparut un club nou si ca s-a scris despre el. Foarte bine, asa am aflat si noi ca exista! By the way, clubul e cool, are muzica buna si niste desene foarte haioase pe pereti. Noroc ca nu e populat de oamenii d-astia rai care stiu doar sa critice... Hai, noroc (ca nu va cunosc)!
  • cristina cristina
    Bai, Tralala, i-ai umilit pe toti! Cum le spui tu, asa ca un om mare. Esti cel mai tare lingau cred, sper. Chiar imi doresc sa nu fi chiar Claudiu in persoana ca atunci esti de-a dreptul penibil! Sau Macovei, sau Silviu Sergiu. Daca taceai....
  • paul S paul S
    @ naivu
    ce-ai tata? esti cu capu'?
    ai pierdut pariul. sunt un mare ticalos.
    si vezi cum finalizez!
    te felicit pentru "pseudonim".
    te reprezinta.
    dar si mai bun ar fi "naivu' si sinceru' si nevinovatu'".
  • Tralala Tralala
    Nu e pacat deloc de EVZ, ba dimpotriva! Bravo, EVZ! Tralala e un brand aparte. Ma indoiesc sincer ca Claudiu Serban a pus pe cineva sa scrie materialul asta. E un manager profesionist, printre putinii din presa romaneasca. Dar e foarte amuzant cat timp puteti pierde aducand acuzatii acestui om doar ca voi PRESUPUNETI ca ar fi facut asa...si apoi, sigur, tipic romanesc...faceti si pe deontologii:))
    Total de acord cu paul S - daca va mai detasati putin, poate reusiti sa creati si voi ceva!
  • Amalia Amalia
    Pacat de EVZ... Oare cum a obtinut Serban spatiul?
  • paul S paul S
    @gogu deont ologu
    Eu sunt 100% de acord cu ce ai scris mai sus.
    Dar intrebarea mea ramane valabila: "si ce daca?"
    Intr-adevar, nu imi pasa nici de Serban, nici de voi.
    Si asa e normal, sa nu-mi pese.
    Daca vreti sa va zbateti, zbateti-va tata.
    Eu ma mai duc cateodata la Carrefour si ma mai uit la magazinul de animale, la soriceii aia care alearga de nebuni intr-o roata.
    Si ma uit la ei si nu-i inteleg.
    Ce-or alerga asa in gol in rotita aia?
    Totusi, daca cumva, atunci cand ma voi duce eu la carciuma lui, va fi berea calda, sau, va fi toaleta murdara, atunci ma alatur cruciadei deontologice si nimeni nu il va mai scapa pe Serban din fata tavalugului cumplit si neiertator!
  • naivu naivu
    m-am crucit citind! conationalul nostru paul s este un exemplu tipic pt cat de pervertite ne sunt mintile, criteriile, etc. sa faci apologia gainariei si sa-i iei la misto pe cei care, fie si numai declarativ, se pronunta critic, mi se pare ca explica cu acuratete de ce traim intr-o astfel de societate. si pun pariu ca paul s nici macar nu-i un ticalos care stie sa profite si e vreun potentat! e genul ala care te injura de departe si cand il pofetesti sa se apropie, ca sa "finalizeze", demareaza in tromba sau inchide geamul la balcon.
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Sayonara si tie, Paulica. Or fi frustrari si smiorcaieli. Problema deontologica si aia legala raman sa capete raspuns: e normal/legal/etic sa-ti promovezi, moca si fara P, crasma sau buticul personal in ziarul pe care-l conduci? Probabil, raspunsul tau va fi "nu-i normal/etic/legal dar ma p*ş pe toţi pen' ca io sunt smecher; fiti si voi ca mine daca puteti". Ar fi un raspuns normal pentru o lume anormala. Daca insa scoti nitel capul din Romania, o sa ai surpriza ca porcarii de genul celei comise de C. Serban sunt taxate nasol si interzise, de jure, prin codul deontologic al organizatiilor media. Uite, moca, un citat de pe http://www.guardian.co.uk/info/guardian-editorial-code

    La un momet dat acolo scrie asa:

    "Staff should not use their position to obtain private benefit for themselves or others." Iar mai la vale scrie asa:

    "Staff should not be influenced by commercial consideration - including the interests of advertisers - in the preparation of the material for the paper".

    Stiu ca n-ai nevoie de traducere, doar esti baiat destept. Iar daca-i tii partea lui CS, o faci doar din teribilism.

    PS: Adresa crasmei o poti gasi pe net daca te trage atza acolo.

Trimite un comentariu

sus