Skip to main content

Kanal D plăteşte înjurăturile lui Botezatu: 25.000 de lei

 

Secvenţa în care Cătălin Botezatu l-a înjurat, în direct, pe Mădălin Ionescu a făcut pagubă în buzunarul Kanal D. Postul a fost amendat de CNA cu 25.000 de lei pentru mai multe ediţii ale emisiunii Drept la ţintă în care s-a vorbit despre viaţa sexuală a creatorului de modă.

Publicitate

Televiziunea trustului Dogan a mai încasat în aceeasi zi şi o amendă pentru Închisoarea păcătoşilor. Detalii în continuare.

Despre scandalul din emisiunea lui Mădălin Ionescu


În cazul emisiunii lui Mădălin Ionescu, postul a fost sancţionat pentru încălcarea legislaţiei audiovizuale privind protecţia minorilor şi pentru nerespectarea dreptului la viaţă privată a lui Cătălin Botezatu.

În ediţia din 4 noiembrie a emisiunii Drept la ţintă, Cătălin Botezatu a intrat în direct, prin telefon, şi a spus:  “În primul rând, nu ştiu de ce vă f... grija de viaţa mea”.

Înainte de intervenţia lui Cătălin Botezatu, Mădălin Ionescu a comentat un material filmat cu camera ascunsă în care creatorul de modă apărea pe stradă în compania unui bărbat. Cătălin Botezatu a interpretat comentariile moderatorului ca fiind jignitoare.

În dialogul cu Mădălin Ionescu, Botezatu a mai spus:

“Ce vrei să scoţi în evidenţă? Nu sunt lache. Nu sunt bulangiu, m-am f... şi eu, vă f... toate nevestele si amantele.”

„Care e problema, că nu înţeleg, v-am f... nevestele şi nu v-am plătit, care e problema? Sau vreţi să vin acolo să vă demonstrez?”

În urma unor astfel de afirmaţii, Mădălin Ionescu i-a cerut, în câteva rânduri, lui Cătălin Botezatu să-şi tempereze limbajul, însă nu a întrerupt convorbirea telefonică decât după 13 minute de scandal, în direct.:

“Eu nu aud foarte clar ce spune, dar am senzaţia că o parte din limbajul ăsta n-are ce căuta la ora asta, Cătălin, nu ştiu.”, a spus moderatorul.

Christian Mititelu, membru CNA, a spus că dacă se vor mai repeta astfel de scene va cere întreruperea emisiunii, aşa cum s-a întâmplat în cazul Antenei 1.

În urmă cu câteva luni, emisia postului generalist al trustului Intact a fost întreruptă timp de 10 minute pentru un derapaj produs la Acces direct, emisiune realizată la momentul respectiv tot de Mădălin Ionescu.

Dialogul scansalos cu Boteazatu a fost reluat şi la ştiri

În mai multe emisiuni de ştiri difuzate în zilele de 5 şi 8 noiembrie au fost reluate fragmente din discuţia telefonică dintre Mădălin Ionescu şi Cătălin Botezatu.

În ediţia din 5 noiembrie, Cristian Sabbagh a făcut o serie de aprecieri la adresa creatorului de modă, numindu-l "nimeni", "vedetă făcută din hârtie de ziar", care "face carieră doar din scandaluri sexuale".

Cum s-a apărat Kanal D?

Reprezentantul Kanal D:

“Moderatorul i-a oferit posibilitatea lui Cătălin Botezatu de a-şi exprima punctul de vedere în legătură cu materialul difuzat, iar Cătălin Botezatu a profitat de această ocazie să-i adreseze cuvinte vulgare moderatorului. Mădălin Ionescu a făcut încercări repetate pe parcursul emisiunii de a stopa limbajul vulgar al lui Cătălin Botezatu punându-i în vedere acestuia că nu este un limbaj potrivit pentru ora de difuzare a emisiunii.”

Despre amenda pentru Închisoarea păcătoşilor

Kanal D a  fost sancţionat cu 10.000 de lei pentru reperele morale pe care le oferă copiilor sau adolescenţilor emisiunea Închisoarea păcătoşilor.

În emisiunile monitorizate de CNA, din perioada 15 – 30 noiembrie, s-a folosit un limbaj vulgar şi au fost prezenate o serie de scene violente.

Iată câteva declaraţii făcute de participanţi în timpul emisiunii:

Natalia Surugiu (sinucigaşa): "De trei ori am încercat să mă sinucid. Simt aşa de 2 ani încoace că nu ştiu, parcă mă urmăreşte aşa un blestem, că eu nu o să am niciodată nimic bun pe viaţa asta..."


Oana Cojocaru
(nimfomana): Am avut până la vârsa asta în jur de 3.0000 de bărbaţi, poate că unii consideră că e un număr exagerat de mare, pentru mine nu e deloc. (...) Am un libido foarte ridicat, am o nevoie sexuală permanentă, ajung foarte greu la satisfacţia sexuală.

Sursa foto: Viva

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    Dar de ce s-o plateasca Botezatul?
  • Dragos Dragos
    Pe mine Madalin Ionescu m-a dezamagit, l-am crezut un barbat serios ca sa aud ca s-a incurcat cu individa aceea despre care s-au scrs multe in tabloide, hai sa zicem ca s-a indragostit, dar s-o mai faci si reporter in cadru emisiuni tale, cand este incapabila sa se exprime coerent in limba romana mi se pare o culme a iubirii oarbe. Nu-i neg un oarecare talent in ale moderari televizive, dar nu este chiar atat te valoros incat sa-i poti accepta si amanta.
  • geo geo
    amenda sa o plateasca Botezatu', ca doar el s-a exprimat vulgar pe post. iar Inschisoarea sa dispara...e o emisiune mizerabila.
  • hooly27 hooly27
    kanal d a mai luat tot azi si amendă în cuantum de 10.000 de lei postului Kanal D. Emisiunea concurs “Închisoarea păcătoşilor”sursa cna.ro

Trimite un comentariu

sus