Skip to main content

PE SCURT: Diva Universal difuzează sezonul 2 din Soţia perfectă. Răzvan şi Dani se întorc la lucru. Iar regizorul Peter Greenaway vine la Garantat 100%

 

Postul Diva Universal, fostul Hallmark, va difuza, din 30 ianuarie, noul sezon al serialului de succes Soţia Perfectă. Începând din 17 ianuarie, Răzvan şi Dani, proaspăt veniţi din vacanţă, îşi reiau emisiunea matinală de pe Antena1.

Publicitate

Iar Cătălin Ştefănescu îl are ca invitat în ediţia Garantat 100% din această duminică pe regizorul britanic Peter Greenaway, aflat la Bucureşti pentru Festivalul de Film Experimental.

Despre sezonul 2 al serialului Soţia perfectă

Cel de-al doilea sezon al serialului Soţia Perfectă, care va putea fi vizionat pe Diva Universal, o readuce în centrul atenţiei pe Alicia Florick (Julianna Margulies), mama a doi copii (Zack şi Makenzie), care dupa 13 ani de absenţă s-a reîntors la profesia de avocat al apărării, la o firmă prestigioasă de avocatură din Chicago. De această dată, Alicia trebuie să aleagă dacă să rămână cu soţul ei, Peter sau să-şi construiască un viitor alături de Will, care între timp i-a devenit foarte apropiat.

Neaţa deschide sezonul în ton de petrecere

În prima ediţie din acest an, Răzvan şi Dani îi vor avea în platoul emisiunii pe Deep Central, Dj Andy şi Stela, Liviu Hodor şi Tara, dar şi alţii.

Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu Peter Greenaway

Peter Greenaway este apreciat drept un artist îndrăzneţ, creator al unei estetici cinematografice de neconfundat, pedagog, artist video, publicist. El este creatorul unor filme de referinţă, precum Contractul desenatorului, Burta arhitectului, Copilul din Mancon, Opt femei şi jumătate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus