Skip to main content

Sârbu a câștigat 2 milioane de dolari pe 100.000 de acțiuni CME

 

La începutul acestui an, Adrian Sârbu a vândut la bursa din America 100.000 de acţiuni din Central European Media Enterprises (CME), compania care deţine în România posturile din reţeaua ProTV, scrie ziarul Național, care citează date furnizate de Securities and Exchange Comission.

Publicitate

În urma acestei tranzacții Sârbu a câștigat 2,1 milioane de dolari și a rămas în continuare cu 2,7 milioane de acțiuni la CME, deținute direct sau indirect, potrivit agenției Reuters.

Adrian Sârbu, președintele și CEO-ul companiei CME, a mai vândut în luna decembrie 50.000 de acțiuni. Vânzările repetate de acţiuni făcute de preşedintele CME au avut loc cu circa o lună și jumătate înainte de publicarea raportului financiar final pe 2010.

Din luna august 2010, CEO-ul Central Europen Media Enterprises a vândut circa 300 de mii de acțiuni, scrie Reuters, care citează o notă a Brokerage Atlantik FT.

Despre CME:

Central European Media Enterprises Ltd. (CME) este o companie listată la bursa NASDAQ ce deţine 23 de televiziuni în şase state est europene.

Posturile de televiziune ale companiei sunt localizate în Bulgaria (TV2 şi Ring TV) Croaţia (Nova TV), Cehia (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport), România (PRO TV, PRO TV Internaţional, Acasă, PRO Cinema, Sport.ro, MTV și MediaPro Entertainment) și Slovacia (Markíza, Nova Sport) și Slovenia (POP TV şi Kanal A).

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu