Skip to main content

Val Vâlcu va scrie la site-ul lui Bogdan Chirieac și Răzvan Dumitrescu

 

Val Vâlcu, care a demisionat în urmă cu o săptămână de la ziarul Puterea, este în negocieri avansate cu publicația online Dece News, deținută de Bogdan Chirieac și Răzvan Dumitrescu.

Publicitate

Dacă vor ajunge la un acord, Val Vâlcu va prelua, de la începutul lunii februarie, funcția de director editorial al ziarului online, potrivit informațiilor paginademedia.ro.

Val Vâlcu a mai lucrat cu Bogdan Chirieac la Adevărul, timp de 13 ani de zile (1992 - 2005).

Lansarea ziarului online DeCe News a fost anunțată de paginademedia.ro la sfârșitul lunii mai 2010.

Despre Val Vâlcu:

  • A făcut parte din Colegiul Editorial al ziarului Puterea (aprilie 2010 – ianuarie 2011).
  • A condus ziarul Gardianul, din poziția de redactor-șef,  între 2007 - 2010.
  • Între 2005 – 2007 a fost senior-editor al ziarului Adevărul, unde a început să lucreze din 1992, fiind pe rand reporter, redactor, șef de secție, reporter special.
  • Din 2006 este lector la Universitatea București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicarii și susține cursuri la Școala Națională de Sănătate Publică și Management Sanitar.
  • În 1992 a absolvit Universitatea de Medicina și Farmacie Carol Davila, din Bucuresti, iar din 2008 este doctor în sociologie al Universitatii din Bucuresti.

Citește și:

Sursa foto: AdPlayers

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • D-le Vâlcu,de ce n-ai rămas d-ta la medicină?Dacă nu o practici, la ce ai mai făcut asemenea știință?Sau ai socotit că e prea nobilă pentru nasul d-tale.E greu să fii nobil la vremurile de azi...Hai ,mai bine, în presă ,la baia comunală a jegului omenesc ,unde noi,publicul vedem pe viu câtă lepră a sufletului are unul,câtă ciumă are altul.Fără să știe ,mass-media ne arată realitatea,nu care vrea ea,ci care trebuie să o înțelegem noi, poporul, că nu e prost .Pe când și la noi ca în Bulgaria?Refuză d/l Ponta să țină ochii deschiși ...mai trebuie picătura chinezească a Oltchimului,a CFR-ului,a Poștei Române,a Chevronului care ne ia dreptul la aerul și apa naturală ,ce ne-a dat-o bunul Dumnezeu,fără nici o condiție.De aceste lucruri trebuie să vă pese d-le Vâlcu,dacă sunteți român ,nu să vă aruncați la gâtul unor oameni care vor să facă ceva în această Românie, sfâșiată precum o căprioară de câinii și vânătorii care nu se mai satură de sângele ei ,că o fugăresc de colo, colo; ba pe la UE,pe la Bruxelles,ba pe la Ungaria.pe la Germania.pe la Anglia.Toți o siluiesc(pe România),regionalizarea va fi arderea ei pe rug!!! ”Unde ești tu Țepeș,Doamne!!!...Plâng,d-le Vâlcu...plâng cu lacrimi de sânge ,ca Domnul Iisus înainte de a fi prins în grădina Chetsimani? Pe Domnul s-a dat treizeci de arginți.Cât o fi pentru România ,d-le Vâlcu?Măcar faceți un bine românilor ,să știe și ei prețul lor,al fiilor,al nepoților,al celor ce mor,nenăscuți încă în burțile mamelor lor.

Trimite un comentariu