Skip to main content

"Publicitatea" pentru Partidul Poporului îl costă pe Dan Diaconescu încă un miliard de lei

 

OTV a încasat astăzi 100.000 de lei amendă pentru publicitate politică făcută partidului lui Dan Diaconescu.

Publicitate

Postul de televiziune a difuzat, în perioada 3 februarie – 27 martie, mai multe mesaje de adeziune la Partidul Poporului, fapt interzis de legislaţia audiovizuală în afara campaniei electorale, scrie Mediafax.

"Se continua publicitatea politica si s-a continuat si dupa ce am dat amenda de 50.000 de lei", a atras atentia Narcisa Iorga, membru CNA. "De un an de zile, OTV face lucrul asta (publicitate politica, n.r.)", a spus Narcisa Iorga.

OTV a mai fost amendat de CNA cu 50.000 de lei, pe 1 februarie, după cum pagiandemedia.ro a scris aici.

Televiziunea controlată de Dan Diaconescu a difuzat textul acestei sancţiuni pe 3 februarie, dar asta nu a împiedicat postul să difuzeze în continuare pe banda News Alert mesaje cu character politic.

Potrivit Mediafax, propunerea lui Ioan Onisei, vicepreşedinte CNA, de a sancţiona postul cu 100.000 de lei a fost adoptată în unanimitate de membrii Consiliului.

Doru Iuga, director de programe la OTV, a declarat pentru paginademedia.ro:

"Avocaţii noştri vor contesta în instanţă deciziile aberante de sancţionare date de CNA. Nu înţeleg de ce toată isteria asta vine din partea doamnei Iorga, a uitat că în timpul campaniei a fost la sediul PDL?"

De la începutul anului şi până în prezent, postul OTV a primit amenzi în valoare totală de 160.000 de lei.  Această sumă include şi sancţiunea dată astăzi de CNA.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TREBUIE SANCTIONAT ..CUM ISI PERMITE SA SI RECLAMA LA UN PARTID CU LEGI EUROPENE SI CU SOLUTII CARE SCOT TARA DIN CRIZA, CENZURA DICTATURA PE OTV MAMA LOR DE OAMENI CINSTITI
  • PT CEI 2 DE DEASUPRA MEA ......PLECATI IN COREA DE NORD AVETI O CARIERA STRALUCITA CA SECURISTI BOLSEVICI , JOS CENZURA MANAMIATI .......
  • http://www.alfanews.ro/2011/partidul-poporului-respins-de-instanta.html
    nu au fost acceptati de instanta
  • in seara asta, diaconescu a anuntat un nou show impotriva deciziei "abuzive" a institutiilor statului, care tot il amenda...
  • Ii doare pe ei fix in cot de amenzi ... manipularea pe care o fac in permanenta valoreaza mult mai mult, decat acele amenzi.
    Relativa toleranta de care da dovada CNA-ul creaza un precedent destul de periculos. E un derapaj grav si continuat, care ar trebui sanctionat mult mai sever.
  • otvul chiar plateste aceste sanctiuni sau sunt date asa, de ochii poporului!? nu de alta da' daca agentu' de politie ma sanctioneaza de doua-trei ori ptr ca am trecut aiurea strada, pai a patra oara nu mai comit ilegalitati. astia, pina nu le suspenda cineva emisia, vor face campanie electorala pina dupa alegerile de anul viitor!

Trimite un comentariu

sus