Skip to main content

Ioana Lupea şi Mircea Marian, emisiune la TVR Info

 

Jurnaliştii Ioana Lupea şi Mircea Marian de la Evenientul Zilei vor avea un talk-show zilnic, de luni până vineri, la canalul public TVR Info.

Publicitate

Până în prezent, ei au realizat o emisiune de interviuri la B1 TV.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, cei doi jurnalişti îşi vor păstra poziţiile în redacţia ziarului Evenimentul Zilei: Ioana Lupea - redactor-şef adjunct, Mircea Marian – senior editor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • obligatoriu obligatoriu
    Asa e cum zice Claudiu!

    Si nu doar atat! Mogulii omoara copii si le mananca inimile si fac baie numai in sange de fecioara, ca sa ramana tineri si sa aiba noroc in afaceri!

    Hai Claudiule sa nu ne mai pierdem vremea cu astia de-aici. Mai bine zi-mi si mie cum fac si eu rost de o galeata (dar de-aia mare) si de un razuitor de-ala de parbriz cu Votati Sulfina Barbu.
  • Claudiu Claudiu
    Baaai astia care-o acuzati pe madam Culcer, dar cand Saxu transformase TVR-ul in televiziune pro psd era bine, nu-i asa ? Atunci nu va mai frasuneati atata ca vezi doamne e televiziune publica ! Acum, brusc, ati devenit deontologi cu totii ! Baaai sa fie clar, Retalitatea si FelixA3 sunt 2 tembeliziuni diversioniste si instigatoare patronate de 2 moguli, care-si platesc vuvuzelele si tonomatele veninoase cu lovele ciordite.
  • obligatoriu obligatoriu
    Am vazut o emisiune cu distinsa doamna Culcer.
    Invitati: Andrei Cornea si un pustiulic isteric hotniuzist din noua lor garda, al carui nume l-am uitat si nici nu trebuie tinut minte.
    In emisiune s-a facut sondaj: "Considerati ca guvernul Boc trebuie sa ramana?"
    Si atentie la rezultat, nu e gluma!!!: 92% dintre romani au considerat ca Boc trebuie sa ramana!
    Se intampla saptamana trecuta.
    Repet, nu e gluma!

    Deci, eu consider ca deja nu trebuie sa mai discutam despre madamme Culcer, ci sa ne gandim serios ce trebui sa facem cu ea, cu Cornea, cu Ungureanu si cu ceilalti dupa eliberare.
  • chiar asa? chiar asa?
    diferenta este ca Realitatea si Antenele fac politica pe banii patronilor, iar tvr - pe banii nostri. asa ca fanatica culcer (cacofonie voita) este condamnabila pentru manevrele ei portocalii
  • andrei andrei
    Realitattea si Antenele sunt posturi private. TVR-ul condus de Culceroaia traieste din bani publici. Tocmai d-aia ar trebui sa nu fie atat de partinitor. Ceea ce se intampla acum la TVR ma face sa vomit. Si nu numai pe mine. Priviti audientele. Fara telenovelele din Asia, TVR nu exista. Nici macar cand se transmite fotbalul atat de scump platit, TVR nu e prima... Vai de capul lor de politruci portocalii.
  • I N C R E D I B I L I N C R E D I B I L
    Scrie undeva ca numai Felix Turnatoru si Vantu-FNI au voie sa-si adune ostirile ???!! Tu cum ai vrea oare ? Toti sa cante pe aceeasi partitura ?
  • obligatoriu obligatoriu
    pai atunci de ce-ai scris aici?????
    du-te la psiholog!
  • nicu brad nicu brad
    Madam colonel Culcer isi aduna oastea. Sa-i vedem ce o sa faca toti trishtii astia cand va fi aruncat marinaru' peste bord!
  • mad79 mad79
    In orice tara televiziunea publica,are rolul de a informa si mai putin de a face audienta.Mie imi plac anumite emisiuni de la TVR,pentru restul am telecomanda,nu trebuie sa intru pe un site si sa-mi vars frustrarile,pentru asta exista psiholog,nu-l confundati cu un site !
  • geo geo
    nu va mai agitati, atit, nu multa lume prine TVR Info iar audienta apendicelui astuia public este minima, nu intra in primele 30 de televiziuni nationale...
  • obligatoriu obligatoriu
    fanule, sa stii ca ti-ar placea si mai mult de cei doi, daca el ar avea parul Ioanei Lupea, iar ea barba lui meme.
  • marius marius
    nu ai vrea sa bagi tu 6 lei in locul nostru? noi te lasam sa te uiti si pentru noi la acesti 'oameni de caracter'
  • kjhf kjhf
    ce banii tai ruptule bagi si tu 6 lei si o dai in lamalouri din astea ca nu mai vrei sa dai bani la tvr
  • zexe zexe
    Voiculescu cumpara tot ce prinde, mai ales ca in vreme de criza jurnalisti precum Ioana Lupea si Mircea Marian se pt cupara la vrac.
  • Costel Costel
    Audientele uriase ar face si un film porno difuzat in loc de emisiunea lui Gadea. Nicaieri in lume nu fac audienta oamenii civilizati.

Trimite un comentariu

sus