Skip to main content

PE SCURT: Tabără, premiat pentru emisiunea „Ca la carte”. TLC va difuza nunta Prinţului William

 

Cristian Tabără, moderatorul emisiunii Ca la carte, difuzată de TVR1, a obţinut un premiu la categoria Emisiuni, campanii şi transmisiuni tv culturale, în cadrul Galei Premiilor România Cultural, care a avut loc ieri.

Publicitate

Începând din 24 aprilie şi până în ziua nunţii, pe 29 aprilie, TLC va difuza în fiecare seară, de la ora 21.00, o serie de programe care vor culmina cu acest moment istoric al Familiei Regale din Marea Britanie.

Iar TVR Cultural difuzează astăzi piesa de arhivă “Comoara din deal”(de la ora 22.30), de Corneliu Marcu, în regia lui Ion Cojar.

Despre premiul câştigat de Cristian Tabără

La categoria Emisiuni, campanii şi transmisiuni tv culturale au mai fost nominalizate emisiunile TVR Cultural „Literatura de azi”, moderator Daniel Cristea Enache şi “Rezistenţa prin cultură”, moderator: Stejărel Olaru.

Gala Premiilor Radio România Cultural va putea fi urmărită pe TVR Cultural sâmbătă, 26 martie 2011 (ora 19.15), iar ulterior pe TVR 1.

TLC va difuza pe 29 nunta din Familia Regală

Începând din 24 martie TLC va difuza, timp de o săptămână, programe speciale, dedicate nunţii Prinţului William cu Kate Middleton.

Programele prezintă îndeaproape membrii Familiei Regale, cu ajutorul unor imagini de arhivă dar şi interviuri cu rude, prieteni apropiaţi şi fani entuziaşti. Săptămâna va culmina cu transmisia în direct a ceremoniei nunţii regale vineri, 29 aprilie, de la ora 12.00.

Despre piesa Comoara din deal:

Spectacolul, realizat în colaborare cu Teatrul Naţional Bucureşti, în anul 1977, îi are în distribuţie pe : Amza Pellea, Draga Olteanu-Matei, Iulian Necşulescu, Constantin Diplan, Gheorghe Visu, Ion Henter, N. Balanescu, Eugenia Maci. Scenografia este realizată de Mihai Tofan, operator-şef, Beatrice Drugă, regie montaj Emilia Andreescu, redactor, Marina Spalaş.

Sursa foto: TVR

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus