Skip to main content

Emisiunile tabloide, 20.000 de euro într-o zi plină de Pepe şi Zăvoranu

 

Relaţia Pepe-Zavo şi ultimele declaraţii ale acestora sunt de bun augur pentru televiziuni.

Publicitate

Emisiunile tabloide au abordat subiectul, iar încasările totale din publicitate sunt estimate de paginademedia.ro la 20.000 de euro.

Situaţia detaliată, în continuare:

  • Cancan TV (emisiune difuzată de B1 TV) - 2.000 de euro.
  • Acces Direct (Antena1) - 7.500 de euro.
  • Happy Hour (Pro TV) - 8.000 de euro.*
  • Un show păcătos (Antena1) - 3.000 de euro.

* Emisiunea Happy Hour nu a fost dedicată celor doi. Cătălin Măruţă a abordat acest subiect, pe scurt: Pepe a intrat pentru trei minute, în direct, prin telefon în emisiunea de pe Pro TV.

Estimarea a fost făcută pentru emisiunile difuzate, ieri, de posturile Pro TV, Antena1 şi B1 TV.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • boby boby
    dan diaconescu este singurul care a avut un trio in direct, 2 linii telefonice cu oana si pepe in direct si marioara invitata in studio 7 ore live timp de doua emisiuni.
  • IonutZ IonutZ
    Cifre normale, dat fiind contextul. Trist e că şi televiziuni precum Realitatea şi Antena 3 au abordat subiectele astea...
  • maska maska
    este aberant ca firma serioasa sa iti asociezi imaginea cu un asa scandal abject [in asa emisiuni cu subiect - homunculii] fie si prin prezenta spotului in calup.
  • silviu silviu
    bine si dan diaconescu la avut vreo 4 zile pe,pepe prin telefon ( fiecare conversatia a durat (minim 45 min max 2 ore si 15 min )si a avut-o si pe oana zavoranu prin telefon timp de 2 ore
    p.s pepe a fost si in studio ( a intrat in direct in timpul emisiuni ) si a vorbit de divortul sau 20 min
  • Lica Ciuvica Lica Ciuvica
    CanCan TV 2.000, Un Show Pacatos 3.000 de euroi. Trebuie avut in calcul ca emisiunea ziarului CANCAN e la primele editii, si e pe intervalul orar al Stirilor Protv de exemplu, ceea ce din punctul meu de vedere reprezinta o mare realizare a celor de la ziarul CanCan. Bravos Cancan, bravos B1 TV.
    Libertatea, Click, ciocu' mic !!!
    Restul e CANCAN ...
  • Maria Maria
    Din pacate aceasta "analiza" a omis o emisiune si postul de televiziune care se afla pe locul 3 in preferintele telespectatorilor: "Drept la Tinta" moderata de Madalin Ionescu la Kanal D. Pe subiectul Oana vs Pepe si cu Pepe in direct prin telefon, emisiunea "Drept la tinta" a inregistrat un varf de rating de 2.7 (target comercial, conform GFK) in cele 20 de minute cat a fost dezbatut divortul in emisiune.
    Cat despre castigurile Kanal D pe acel interval ii invit pe autorii articolului sa faca speculatii.
    De asemenea, ne pot spune autorii si cat au cheltuit aceste statii TV sa-i aiba pe cei doi protagonisti in "direct" si in "exclusivitate" ca sa vedem castigurile reale?

Trimite un comentariu

sus