Skip to main content

Sedinţă cu scântei la Realitatea. A încercat Vîntu să-l înlocuiască pe Sebastian Ghiţă?

 

Potrivit mai multor ziare, între Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Giţă, actualul administrator al Realitatea TV, a existat un conflict, în această seară, în care au fost implicaţi mai mulţi bodyguarzi şi Poliţia, scrie Mediafax.

Publicitate

"N-a fost nici un scandal, ferescă Dumnezeu! Am discutat cu domnul Ghiţă nişte afaceri. E adevărat că erau acolo două firme de bodyguarzi, dar le-am trimis acasă. A rămas BGS, cu care are contract Realitatea", a declarat Sorin Ovidiu Vîntu pentru Jurnalul Naţional

Totul a pornit astăzi, în jurul prânzului. Analistului politic Dan Andronic susţine pe blogul său că scandalul ar fi pornit de la un contract de închiriere al sediului televiziunii pe care Realitatea l-ar fi avut cu RA-APPS în Casa Presei Libere, scrie Adevărul.

Sorin Ovidiu Vîntu, acţionarul majoritar al Realitatea Media, a negat un eventual litigiu legat de nişte spaţii. "N-am nici un litigiu cu nimeni", a precizat el pentru Jurnalul Naţional.

Alte declaraţii făcute de Vîntu pentru Jurnalul Naţional:

  • "Eu îl am pe Sorin Freciu, preşedinte, îl am pe Dragosş Nedelcu... Ei împreună cu dl Ghiţă conduc postul....
  • Nu-mi este simpatic dl. Ghiţă, nici eu nu-i sunt simpatic domnului Ghiţă, dar cât merg afacerile, aşa, cum pot merge în timp de criză... Nu ne iubim, dar cât merg afacerile...", a mai spus Vîntu.

Întrebat de JN de ce nu-i mai este simpatic actualul manager al Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vîntu a declarat:

"Faptul că s-a comportat necivilizat cu Oana Stancu şi cu Adrian Ursu., că şi-a permis să le vorbească urât şi că s-a debarasat de aceşti doi foarte buni profesionişti m-a deranjat teribil".

Contactat de Mediafax, Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Realitatea-Caţavencu, a declarat că în cadrul trustului Realitatea a avut loc duminică o şedinţă, în care "nişte probleme de business au fost clarificate", precizând însă că nu a fost modificată structura de conducere a grupului.

Sorin Freciu a infirmat informaţiile apărute pe site-uri, potrivit cărora la Realitatea s-ar fi declanşat un scandal în care ar fi fost implicaţi bodyguarzi şi mascaţi. "Sunt doar zvonuri", a spus Freciu.
El a mai declarat pentru agenţia Mediafax că scopul şedinţei nu a fost schimbarea conducerii trustului. "Nu s-au schimbat administratorii, nu au fost reziliate contracte", a spus Sorin Freciu, precizând că în general schimbarea administratorilor "este un proces" care durează.

Sursa foto: Evenimentul Zilei

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    de ceva vreme imi e si sila sa ma uit o vad numai pedelisti la ei, si moderatorul ala venit dupa many este penibil si ar trebui scos, la fel si prezentatoarea de stiri Roxana care atunci cand a avut loc cutremurul in Japonia a fost de un penibil total. In locul ei ceram sa nu mai apar pe sticla ceva timp.
    Desi au avut o perioada dificila pana sa vina dl.Ghita oameni de la realitatea au facut o treaba buna si imaginea postului crescuse foarte mult! Acum se straduiesc sa para independenti cand defapt sunt servili si pe alocuri lingai.
  • Adrian Adrian
    ce firme de bodiguarzi au fost implicate? BGS de cine au fost adusi?
  • obligatoriu obligatoriu
    1. Nedelcu acum il tradeaza pe Ghita sau pe Vantu?
  • Marian Marian
    Eu cred ca Vantu vrea Realitatea inapoi ca sa scape de puscarie iar Ghita pentru a promova PSD si pe prietenul lui Ponta. Doua persoane cu interese divergente dar fara legaturi cu restructurarea acestei vidanje jurnalistice, numite Realitatea TV.
  • Marian Marian
    Scursorile Romaniei se bat pe manipularea electoratului romanesc, cu mentalitati comuniste, puturos si usor de manipulat. E simplu! Vantu vrea sa scape de puscarie, Ghita vrea PSD la Guvernare. Amandoua solutiile sunt catastofale pentru Romania! Ar aduce aceasta tara cu 20 de ani in urma!
  • eric eric
    da ti se pare ca PSD pana acum nu a avut realitatea?
  • neamtu neamtu
    PSD are Realitatea de mult timp... Cred ca nu mai are nimeni nici o indoiala!
  • Radu Radu
    daca nu s-a intamplat nimic de ce a fost politia acolo?

    Ghita e prieten cu Ponta (PSD)...sa intelegem ca PSD vrea si Realitatea TV?

Trimite un comentariu

sus