Skip to main content

Ioana Lupea va realiza o nouă emisiune la TVR Info: 7 din 7

 

Fosta jurnalistă de la Evenimentul ziliei, Ioana Lupea, va realiza o nouă emisiune la TVR Info, din 29 iunie.

Publicitate

Emisiunea se numeşte 7 din 7 şi va fi difuzată în fiecare duminică după-amiază, de la ora 17.30.

Programul, cu durata de o oră şi jumătate, se va constitui într-un top şapte al celor mai importante evenimente ale săptămânii care se încheie. Pornind de la un editorial care trece în revistă evenimentele săptămânii, 7 din 7 va beneficia de prezenţa unui invitat împreună cu care moderatoarea şi realizatoarea Ioana lupea va discuta subiectele ediţiei.

Ioana Lupea:

„Pe lângă prezentarea evenimentelor, emisiunea va cuprinde reacţiile actorilor implicaţi, relatările media în legătură cu evenimentul şi un scurt comentariu despre impactul acestuia asupra domeniului abordat: politică, economie, justiţie, media, politica externă a României etc. Materiale filmate vor ilustra evenimentele selectate şi se vor constitui în puncte de plecare pentru discuţia din studio”.

La prima ediţie 7 din 7 de duminică, 29 mai, printre subiectele care vor fi dezbătute se numără: Nouriel Roubini despre zona euro şi criza financiară, programul USL, schimbarea Guvernului, absenţa preşedintelui României la Varşovia, corupţia din vămi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • le urez succes si Ioanei si lui Mircea Marian, dar nu acum ci dupa ce seful lor de la cotroceni nu va mai fi acolo......
  • Si daca e doar COLABORATOARE, nu trebuie platita? Nu se introduce mana in "sacul" cu bani ai TVR-ului, la sfarsit de luna?
    Exista foarte multe angajate,ale TVR-ului, care ar putea fi folosite in diverse emisiuni (persoane care cam "ard gazul" degeaba in postura de angajat!).
  • ioana lupea a avut o emisiune a EVZ pe b1tv, dar nu a fost angajata la b1tv. din cate stiu, la tvr info e colaboratoare si nu angajata a televiziunii.
  • Succes, zici?
    Pai aceasta Ioana era la b1TV. Cum pot unele persoane sa se angajeze cu atata usurinta la o televiziune sau la alta?
    Si nu trebuie uitat ca TVR-ul a terminat anul cu mari DATORII. Si atunci cum isi permite sa tot angajeze alte persoane din exterior?

Trimite un comentariu

sus