Skip to main content

EXCLUSIV. Marius Tucă rămâne administrator unic la Editura Intact

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Sorin Stoian, director executiv Jurnalul Național, și-a dat demisia din această poziție, dar va rămâne în trustul Intact.

Marius Tucă a rămas director general și administrator unic al companiei Editura Intact SRL, care are în portofoliu Jurnalul național.

Ceilalți doi administratori ai firmei, Codruț Sereș și Gabriel Arsene și-au dat demisia.

Contactat de paginademedia.ro, Codruț Sereș a confirmat informația:

“Confirm că mi-am depus demisia din consiliul de administrație.”

Care au fost motivele?

Codruț Sereș: “Aceasta a fost o decizie a acționarilor.”

Acționarii Editurii Intact sunt cele două fiice ale lui Dan Voiculescu, Camelia și Corina.

Codruț Sereș rămâne în celelalte poziții pe care le ocupă în grup:

 • Președinte Antena TV Group SA
 • Președinte Intact Production
 • Membru în consiliile de administrație ale Antena 3, Camina Trust și Media Casa Press.

Marius Tucă nu a putut fi contactat până la ora apariției știrii.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @sclav la mogul - Tu, dupa perceptia pe care o ai, fara vreo legatura cu realitatea, presupun ca esti sclav la mogulul Paunescu :))). Caci altminteri, daca ai fi la mogulul Voiculescu, probabil ca ai sti ca nimic nu te retine acolo daca ai treaba si te grabsti.

  Sau... oi fi naibii Stelica Negrea sub acoperire si in cazul asta eu zic sa emiti factura pentru comentariul asta, sa semnezi si sa stampilezi pe firma. Iar peste vreo juma de an sa nu uiti sa te trezesti sa ne povestesti ce presat ai fost sa scrii comentariul asta, ca n-ai incasat bani si ca ai fost dezvirginat cu forta. A, si sa nu uiti ca ai zi de leafa in fiecare luna in B-dul Libertatii ;).
 • marianeeee, "ale cui esti" tu, mai talica :)? "actionarii sunt Dan Voiculescu" LOOL! deja il vedeti pe Dan Voiculescu asta dublu, triplu, nu mai puteti lua indemnizatia de someri pe forumuri de cate de multi "este" Voiculescu :))).
 • @Marian - Eu cred ca nu esti sanatos la cap! Nu urmeaza niciun scandal si nu era nici o practica securista, pentru simplul motiv ca cel care a facut ,,dezvaluirile", Stelian Negrea, a mintit DIN START.
  A mintit spunand ca avea contract de munca pe persoana fizica, cand de fapt Intact incheiase un contract de prestari servicii cu FIRMA SC GERSHWIN MEDIA SRL, la care negrea este director. A mintit spunand ca a fost senior-editor, cand el de fapt nici nu avea contract de munca (sau drepturi autor), contractul fiind intre 2 entitati juridice. A mintit acuzand presiuni asupra sa, cand de fapt el a scris zeci de articole din care nu reiese nimic de gen.
  Cam multe minciuni... Si, daca presiunea era cumva ca firma GERSHWIN incasa lunar 10.000 de lei de la Intact (ultima factura fiind emisa in luna martie chiar de Negrea, cred ca multi si-ar dori pe foamea asta o asa ,,presiune" LOOL!
 • @"reporter"
  Pai cum sa-l dea afara?
  Nu observi, mai sus, in cate functii a mai ramas?
  Saracul de el. Oare cum mai face fata?
 • Seres oricum nu face absolut nimic pe plantatie, habar n-are cu ce se mananca presa. E un baiat simpatizat de Felix, care a creat pentru el niste pozitii pt a avea pretextul sa-l tina in joc de glezne pe o caruta de bani. Deh, asa au unii noroc in viata...
 • Eu cred ca Codrut Seres urmeaza sa fie arestat in urma divulgarii modului securist in care trustul Intact santaja oameni politici si firme. Actionarii sunt Dan Voiculescu care isi pune la adapost ziarul de scandalul care urmeaza.
  E simplu!

Trimite un comentariu