Skip to main content

EXCLUSIV. Surpriză: Orlando Nicoară (MediaPro) se bate cu Adamescu pentru Academia Cațavencu!

 

Surpriză la a doua licitație pentru vânzarea mărcii Academia Cațavencu!

Publicitate

Pentru marca Academia Cațavencu se vor bate Orlando Nicoară (director general Mediafax Group) și Claudiu Pădurean, din partea lui Dan Grigore Adamescu, proprietarul României libere.

Detalii, în continuare:

Doru Bușcu, cel care a câștigat prima licitație, pentru 1,6 milioane de euro, dar nu a reușit să strângă banii, nu s-a înscris pentru a doua rundă, care va avea loc săptămâna viitoare.

Contactat de paginademedia.ro, Doru Bușcu nu a făcut niciun comentariu.

De altfel, niciun alt Cațavenc nu s-a înscris la licitația care va avea loc săptămâna viitoare, marți.

Lichidatorul judiciar, Ion Popescu, a declarat pentru paginademedia.ro că s-au înscris doi participanți la licitația de marți, dar nu a precizat cine sunt aceștia.

Orlando Nicoară nu a putut fi contactat până la ora redactării articolului.

Academia Caţavencu a fost adjudecată la 26 mai de Doru Buşcu, directorul editorial al săptămânalului de satiră, pentru suma de 1,617 milioane de euro, cu tot cu TVA. Licitația s-a oprit după nu mai puțin de 154 de pași a 7.500 de euro. Asta peste suma de pornire.

Singurii care s-au arătat interesaţi de marca revistei de satiră au fost Doru Buşcu (directorul editorial al Academia Caţavencu) şi Sabina Fati (jurnalistă la România liberă, din partea proprietarului ziarului, Dan Grigore Adamescu). Jurnalista a fost reprezentată la licitație de avocatul Radu Șoldănescu. Doru Bușcu nu a reușit însă să strângă suma, drept pentru care licitația se va relua marți, 14 iunie.

Sursa foto: Gandul.info

Despre licitația de săptămâna viitoare a scris și HotNews.

Citește și:

 • Bușcu nu a reușit să strângă banii pentru marca Academia Cațavencu. Licitația se reia
 • LA CALD DE LA LICITAȚIE: Marca Academia Cațavencu s-a vândut cu peste 1,5 milioane de euro! Doru Buşcu, noul proprietar
 • Doru Buşcu: Nu puteam lăsa marca pe mâna unui personaj ca Adamescu
 • Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

  Comentarii

  • @Zoltan, știi prea bine că nu m-am băgat când era pe bani mulți, n-o să mă bag tocmai acum pe recesiune. Pe internet stau pentru că am aflat de la voi că ăsta-i viitorul. Cu Mihaiu m-am cunoscut la grădiniță, mai exact de acum 42 de ani.
  • "vremea va fi instabilă, cu averse de ploaie în regiunile intracarpatice. şi depresionare. temperaturile vor scădea uşor faţă de intervalul anterior, cu 10-12 grade la munte şi 15-16 grade în regiunile de şes."
   fragment din editorialul necruţător şi, cum altcumva, influent al lui doru busu.
  • cu orlando, adamescu mai are o șansă. să zică mersi că nu licitează esca, atunci urca naibii prețul la vreo 50-60 de milioane de euro. pe de altă parte, e bine și pentru bușcu, pentru că esca ar fi cumpărat spiritul ca să-l vîndă pe bucăți marilor titluri europene. uite, numai alin ionescu face vreo 40 de milioane, fără toyotă și apartament. dacă îi mai bagi o clauză de reziliere de vreo 700-800 de milioane, ești lider de piață eternă, piață eternă.
  • @Garcea Io zic sa-l puna pe ElCucui, ca nu sta el degeaba de atiiita vreme pe net, sa raspunda la toate mesajele, asa... degeaba. Chiar merita. Numai ca nu stiu cum o sa se inteleaga cu Mihaiu, ca e si el pe lista de asteptare. Sau din prieteni ajunsi acum "la catarama", or sa ajunga iar dusmani? Si or sa se injure pe bloguri? Hih?
  • pai voi nu stiti cine e claudiu padurean. e corespondentul din cluj al romaniei libere. este cea mai mare panarama de jurnalist. lucreaza la vreo alte SASE publicatii si chiar la postul de radio romania actualitati si nimic nu face bine. le amesteca, la incurca si pina la urma iasa o VARZA. despre copy paste si despre scris articole dupa ureche tot CLUJUL stie. succes lui adamescu
  • Probabil ca Adamescu s-a gandit sa "lipeasca" AC la ziarul
   sau -Romania libera- ca supliment saptamanal ca sa-i mai "invioreze vanzarile" ... ce spuneti de aceasta varianta ?
  • In atentia ofticosilor care imi dau voturi negative ! Sper sa se reia si licitatia asta si la a treia runda maestrul Doru Busu sa faca rost de bani si sa ia el marca ! Catavencu trebuie sa fie al lui ! Cine e Sirbu asta ? Cine e Adamescu ? N-am auzit de ei !
  • Inseamna ca acum, chiar o sa cistige Sarbu, daca a pierdut atunci. Inseamna ca isi doreste cu adevarat marca si va face tot ce-i sta in putere s-o cumpere. Eu sint PRO Sarbu. De celalalt nici nu auzisem pina acm. Oricum toate vor trece in on-line, mai devreme sau mai tirziu.

  Trimite un comentariu