Skip to main content

Prețurile pe voyo.ro, noul site al Pro TV: un film de Oscar – cel mult trei euro. Inimă de țigan – 50 de cenți episodul

 

Filme de Oscar, seriale românești și emisiuni de pe Pro TV vor fi puse pe noul site voyo.ro, pe care Pro TV SA îl lansează luni 1 august.

Publicitate

Parte din producții vor putea fi văzute gratuit, dar filme precum Discursul regelui și Vagabondul milionar sau seriale ca Regina și Inimă de țigan vor fi contra cost.

Reporterul Paginademedia.ro Cristiana Constantinescu vine în continuare cu prețul filmelor, cum se poate plăti și ce este gratis:

 • Filme de Oscar precum The Hurt Locker sau Biutiful vor porni de la un euro. În majoritatea cazurilor, un blockbuster de acest fel va costa între 2,5 și 3 euro.
 • Serialele Pro vor fi ceva mai ieftine. Astfel, un episod din Inimă de țigan sau Regina va costa între 20 și 50 de cenți.
 • Ce va fi gratuit? Cei care se înregistrează pe voyo.ro vor avea acces gratuit la producții proprii ale Pro TV, precum România, te iubesc și După 20 de ani.

Cum se face plata?

Filmele și serialele de pe voyo se plătesc prim SMS în rețelele mobile și prin card bancar.

Discursul regelui și Vagabondul milionar, disponibile în prima zi

În prima zi, pe voyo vor fi disponibile patru filme de Oscar:

Discursul regelui (The King’s Speech), cu Colin Firth și Helena Bonham Carter

Vagabondul Milionar (Slumdog Millionaire)

The Hurt Locker

Nine

În următoarele săptămâni vor fi puse și alte producții:

The Fighter

Limitless

The Mechanic

Biutiful

The Box

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • e naspa de tot nici macar nu-mi ia codul de pe prima pagina de inregistrare dar oricum nu mai are rost ca oricum nu ma mai intereseaza
 • speculatie ...ce mai ..acum si meciurile de fotbal au inceput sa le ia voyo ..adio rating protv !!! de fapt nu au avut rating mare niciodata antena 1 este cu mult superioara.
 • primul site de servicii al pro-ului. acum sa vedem de ce sunt in stare. sa cioresti afisari si apoi sa vinzi publicitate la CPM e usor. sau sa creezi agregatoare ca sport.ro si stirileprotv.ro care "sug" munca altora pe care IBU o revinde la pret de "premium".

  nu le dau mai mult de 6 luni. "discursul regelui" a costat 3 euro dvd cu GSP. de ce as da 3.5 doar sa il vad? in fine...

  cei de la IBU omit un lucru: romanii nu vor plati pentru un asemenea serviciu! nu neaparat ca le pot vedea free pe alte siteuri, ci pentru ca le lipseste educatia in acest sens. cred ca e foarte usor sa se verifice cate licente VOD au vandut casele de productie in RO, pe piata exista deja vreo 3 siteuri care fac exact acelasi lucru.

  O alta problema majora va fi discrepanta intre cinema si VOD. ce sens are sa ma bombardezi cu anunturi de genul "Vezi Mecanicul" , cand eu l-am vazut acum 6 luni la cinema?
 • Ar fi trebuit mentionat in articol daca sunt varianta HD sau SD. De asemeni daca exista publicitate pe site.
 • Pe torrente sau pe siteurile de filme gratuite de pe net sunt toate filmele astea, traduse, de multa vreme. Cine naiba e prost sa dea 3 euro pe King's Speech cand e deja vechi si ultravizionat. Cine da un search pe google cu cuvintele filme gratis gaseste tot ce vrea in mii de surse.
 • astia vor sa scoata bani de pe seriale vechi pe care au scos in zecit bani bagati in ele, a1 le da gratis iar ei le vind.
 • din moment in cate vizionezi un film il downloadezi in compiuter daca sti cum sa il gasesti il poti pastra pentru tine in hard. cu int explorer il gasesti in user(numele tau)AppDataLocalMicrosoftWindowsTemporary Internet Files
  seriale precum Regina și Inimă de țigan au un tarif foarte mare. mai bine era in felul urmator iti faci un cont pe sit dupa care daca vrei sa ai puncte trimiti sms la un numar sa spunem ca iti ia un euro iar de acel euro sa iti incarci contul cu 100 de puncte (1 cent punctul) iar daca vrei sa urmaresti unserial cum ar fi Regina și Inimă de țigan sa iti ia 5 puncte (5 centi) nu ar fi o mare pierdere dar 40 de centi? foarte mult.

Trimite un comentariu